Aktivitet Natur och Äventyr

Natur och Äventyr

I den vackra naturen kring Krägga Herrgård finns fantastiska förutsättningar för riktigt härliga och ärliga upplevelser. På Mälarens vatten kan vi fiska, åka RIB- båt och paddla kajak. På vinter blir samma sjö ett salsagolv för långfärdskridskoturer. Skogen och ängarna är en fin miljö för löpturer, mountainbiking, segways och jakt. Markerna är mycket viltrika och ofta får vi sällskap av vildsvin, rådjur och hjortar. På Krägga Herrgård har vi även den unika möjligheten att köra 4- hjulingsafari och skjuta lerduvor.

Lerduveskytte

En klassisk aktivitet som aldrig blir tråkig. Vi tar en kort promenad över Kräggas vackra marker till vår skjutplats. Efter säkerhetsgenomgång och instruktioner börjar vi med övningsskytte därefter avslutar vi med en tävling. Våra instruktörer är mycket erfarna och pedagogiska så träffgaranti vågar vi nästan utlova. För större grupper eller skytte i mörker eller inomhus kan vi även erbjuda laserlerduveskytte.

Tid: 1,5 timme
Antal deltagare: Max 40 personer
Pris: 650 kr per person (minimidebitering 6 500 kr)

4-hjulingssafari

Med våra sex 4-hjuliga motorcyklar får ni en upplevelse utöver det vanliga. Den utmanade banan är ett par kilometer lång och går genom en fantastisk natur där ni får manövrera motorcyklarna över stock och sten och genom trixiga passager. Det finns även partier där ni får känna farten. Ni får låna hjälmar, overaller, glasögon och handskar men behöver ha egna skor efter väder med er.

Tid: 1 timme
Antal deltagare: 12 personer per tur
Pris: 850 kr per person (minimidebitering 9 500 kr)

Kräftfiske

Under augusti och september erbjuder vi kräftfiske som aktivitet i samband med er konferens. Vi paddlar ut med gummiflottar och vittjar mjärdarna och lägger dem på platser där vi tror att vi har störts chans att fånga kräftorna. Senare paddlar vi ut igen och tar upp burarna som förhoppningsvis är fulla med kräftor.
När vi kommer in på stranden kokar den stora grytan och vi ger kräftorna ett snabbt uppkok och de läggs i lagen där de får utveckla smaken innan det är dags att avnjuta de små läckerbitarna.

Pris 950 kr per person (minimidebitering 9500 kr).

Svenska Klassiker

I Svenska Klassiker erbjuder vi ett antal klassiska aktiviteter som t ex Bågskytte, Luftpistolskytte, Boule- Krocket- eller Kubbturnering, Fotbollsgolf, Frisbeegolf och Beachvolleyboll. Svenska Klassiker passar för gruppen som vill ha en lite enklare aktiviteter med ändå ha en instruktör som håller i aktiviteten. Välj ut den aktivitet som ni tycker passar bäst med hänsyn taget till plats, tid och årstid.

Tid:
1,5 timme.

Antal deltagare: Max 100
Pris: Startavgift 3 500 kr + 195 kr per person

Strandpromenad

Hos oss finns en två km lång strandpromenad som är anlagd längs med prunkande natur och porlande vatten. Här kan ni gäster njuta av de magiska omgivningarna kring herrgården. Över den porlande bäcken finns en gångbro och längs med slingan finns bänkar utplacerade där ni kan slå er ner för en stunds skön vila och bara njuta av naturen innan ni strosar vidare. Vägen går via betesmarker för skygga, men vänliga, Highland Cattles och vidare ut i skog och mark där vildsvin, rådjur och älg lever vilt.  

Karta får ni i receptionen och gummistövlar finns att låna!

Varför inte planera in en walk and talk som ett effektivt inslag i konferensen? Läs mer om walk and talk som mötesmodell här »

 

 

Samtliga priser är exklusive moms.

RIB + Höghöjdsbana

Här serverar vi en riktig adrenalinkick för deltagare som gillar fart och utmaningar. Med våra RIB båtar som transportmedel tar vi gruppen på en oförglömlig resa till sjöss och mellan trädtoppar. Vi möter upp vid en lämplig brygga för att sedan ge oss ut på en trevlig RIB tur under en timme till Härjarö, belägget mitt i Mälaren. Här, i ett naturskönt skogsparti, ligger en av Sveriges största höghöjdsbanor och väntar på att få utmana gruppen. Totalt finns här 63 stationer mellan träden, belägen på tre olika nivåer ovan mark. Enkelt uttryckt kan man säga att gå i en höghöjdsbana är som att gå en hinderbana, fast man gör det på 5-12 meters höjd ovan mark. Banorna har olika svårighetsgrader och naturligtvis anpassar vi aktiviteten efter gruppens kunskapsnivå. När banan är bemästrad, kaffet urdrucket och alla fått prata av sig om dagens bedrifter så återstår den härliga RIB-turen hem igen!

Tid: 5 timmar
Antal deltagare: Max 48
Pris: Startavgift: 12 000 kr per RIB-båt (12 pers/båt) + 695 kr per person

Konferens i eget hus - Sjövillan på Krägga Herrgård

Möte i eget hus

I Sjövillan kan ni ha er konferens helt i avskildhet med Mälaren utanför som storslagen kuliss. Specialpris fram till och med 28 februari.

strandlinje

Helgmöte de lux

Konferens eller kick off till helgen? Här kan du boka din helgkonferens till extra förmånligt pris och med extra elegans inkluderad.

Röd avgång!

Ute i sista minuten? Då är paketet röd avgång något för dig. Titta närmare på vad som är aktuellt erbjudande just nu.