Vinprovning

Vinprovning

Champagneprovning


Hur smakar en Dom Pérignon över 1 000 kronor? Vad är skillnaden mellan ett mousserande vin och Champagne? Här får du svaren om denna fantastiska dryck där vi också får lära oss om druvorna, distriktet, historia, tillverkning med mera.

Tid: 1 - 1,5 timme
Pris: 5 000 kr (kostnad för dryck tillkommer)

Vinprovning


En provning för alla kunskapsnivåer med fokus på seriösa och roliga producenter och spännande viner från dessa och förslag på lite mat och vinkombinationer. Fyra viner provas.


Tid:
1 – 1,5 timme
Pris: 5 000 kr (kostnad för vin tillkommer)

Chokladprovning


En provning  som garanterat ger njutning! Vi provar choklad från världens ledande chokladtillverkare och får reda på vad som skiljer en kvalitetschoklad från de enklare sorterna. Är det sant att man kan jämföra chokladkonsumtion med att vara kär? Är det verkligen nyttigt med choklad och i så fall, varför?

Tid: 1 – 1,5 timme
Pris: 295 kr per person inklusive choklad

Kombinationsprovning


Vilka viner passar egentligen till vad? Vin och choklad, vin och ost, italienska viner och charkuterier, spanska viner och tapas eller kanske vin och skaldjur? Valen är många. Upplev hur smakerna framhäver varandra. Eller förminskar. Ger lärdomar i hur man lyckas kombinera mat och dryck.

Tid:
1 - 1,5 timme Pris: 5 000 kr (dryck och tilltugg tillkommer)

Samtliga priser är exklusive moms.

Konferens i eget hus - Sjövillan på Krägga Herrgård

Möte i eget hus

I Sjövillan kan ni ha er konferens helt i avskildhet med Mälaren utanför som storslagen kuliss. Specialpris fram till och med 30 april.

strandlinje

Helgmöte de lux

Konferens eller kick off till helgen? Här kan du boka din helgkonferens till extra förmånligt pris och med extra elegans inkluderad.

Röd avgång!

Ute i sista minuten? Då är paketet röd avgång något för dig. Titta närmare på vad som är aktuellt erbjudande just nu.