Teambuilding

Teambuilding

Här på Krägga Herrgård har vi en lång erfarenhet av att bygga framgångsrika team. I den unika miljön med utmanande och avkopplande natur kan man i avskildhet jobba för att lära känna och utveckla sin grupp.
Vi erbjuder flera teambuildingaktiviteter med olika inriktning. Några är mer lekfulla och andra kräver
mer av deltagarna och utmanar era föreställningar om hur man på bästa sätt jobbar
för att nå gemensamma mål.

Herrgårdsbucklan

Ett av målen med denna aktivitet är att alla deltagare skall kunna bidra med poäng utefter deras egna förmågor. Det gäller för varje lag att utnyttja lagmedlemmarnas styrkor och unika färdigheter på bästa sätt. Lagen sätts på prov vad gäller delegering, arbete under tidspress, samarbetsförmåga och kreativitet. Varje lag får en ryggsäck med tävlingsmaterial, digitalkamera och ett uppdragshäfte. Nu gäller det för laget att samarbeta, planera, koordinera, ta initiativ, ha kul och vilja mycket för att kunna lösa så många uppgifter som möjligt. Vid målgången redovisas en del av uppdragen, detta sker gemensamt under mycket skratt och roliga upptåg. Därefter lämnar lagen in digitalkameror och övrig utrustning till tävlingsledningen som sammanställer resultaten. Prisutdelning sker ca 30 minuter efter att alla lag lämnat in sina uppdragshäften.

Tid: 1,5 – 2  timmar
Antal deltagare: 20- 300
Pris: 495 kr per person
(minimidebitering 12 500kr)

The Game

The Game är vårt mest exklusiva arrangemang med inriktning på teambuilding. Teamövningar, utmaningar och äventyrsaktiviteter vävs ihop till ett upplägg som skall ge deltagarna både en rolig upplevelse och ett vidare underlag för diskussion kring teamarbete. The game är en tävling där flera lag ställs mot varandra på samma bana. Lagens mål är att optimera sin poäng. Det finns ett bestämt antal poäng att hämta ute på banan, för att få dessa måste lagen orientera sig till olika platser, lösa problem, hitta ledtrådar och utföra ett antal uppdrag. Samarbete är A och O för att kunna lösa uppgifterna. Varje lag utrustas med com-radio och får under tävlingens gång direktiv från tävlingsledningen. Med denna aktivitet får sig deltagarna flera tankeställare och inser vikten av att samarbeta både inom gruppen och med andra. The game avslutas med att vi sitter ned tillsammans och analyserar dagen.

Tid: 3 - 4 timmar
Antal deltagare: 12- 120
Pris: 995 kr per person (minimidebitering 30 000kr)

420 Sekunder

420 sekunder är en galet rolig och populär teamtävling. Aktiviteten bygger på att man i lag möter varandra parallellt vid sex stationer, och under tidspress måste jobba tillsammans för att lyckas lösa de problem som de ställs inför. Fem övningar görs i en grundomgång och allt avgörs sedan i en rafflande final. Deltagarna kommer att få nyttja hela sitt förråd av humor, intelligens och planeringsförmåga samt testa sina gränser, men mer mentalt, än fysiskt. Aktiviteten passar alla, såväl gammal som ung.

Tid: 1,5 timme.
Antal deltagare: Max 360
Pris: Startavgift 3 500 kr + 300 kr per person

Aptitretaren

Få aktiviteter skapar sådan samvaro och trevlig stämning som när man lagar mat tillsammans. Aptitretaren är aktiviteten där ni lagar en trevlig förrätt tillsammans med förstklassiga råvaror och enkla hjälpmedel. I "Aptitretaren" tillreds en smakfull förrätt med gasolbrännare och mängder med köksutrustning. Aktiviteten görs utomhus med himlen som tak för att skapa en mysig vildmarkskänsla. Vi står för kunskapen och hjälpmedlen, ni står för samarbetet och tillagningen. Aktiviteten kan genomföras med eller utan tävlingsmoment.
 
Tid: 1,5 timme
Antal deltagare: Max 100
Pris: Startavgift: 3 500 kr + 300 kr per person

Samtliga priser är exklusive moms.

Konferens i eget hus - Sjövillan på Krägga Herrgård

Möte i eget hus

I Sjövillan kan ni ha er konferens helt i avskildhet med Mälaren utanför som storslagen kuliss. Specialpris just nu!

Lyxkonferens på helgen

Helgmöte deluxe

Konferens eller kick off till helgen? Här kan du boka din helgkonferens till extra förmånligt pris och med extra elegans inkluderad.

Röd avgång!

Ute i sista minuten? Då är paketet röd avgång något för dig. Titta närmare på vad som är aktuellt erbjudande just nu.