Weekendpaket på Krägga Herrgård

Avskilda möten

Möte i exklusiv avskildhet i egen Sjövilla eller på egen våning i herrgården. Egen flygel eller eget eventhus. Vi har flera olika alternativ för såväl stora som små möten. För dagkonferenser - eller med övernattning. Nedan finner du några av våra mest populära paket. Paketpriserna gäller måndag till fredag.
Under helgerna erbjuder vi 25 % rabatt på dessa priser.

Från och med den 16 mars erbjuder vi fri ombokning på alla nybokningar ».

Konferens i eget hus - Sjövillan på Krägga Herrgård

Möte i egen Sjövilla

I Sjövillan kan ni ha er konferens helt i avskildhet med Mälaren och naturen utanför som storslagen kuliss. Stor terrass. Mysigt. Avskilt. Specialpris just nu!

Stallet med ensamrätt

Ett stall med ensamrätt

I vår eventlokal Stallet konfererar ni i total avskildhet. 600 sköna kvadratmeter helt för er själva. Möte i ena halvan, måltider serveras i den andra. Eget kök! Egen personal.

Hotellrum vid dygnskonferens på Krägga Herrgård

Dygnskonferens

Dygnskonferens är vårt ordinarie helpensionspaket som gäller veckans alla dagar. Konferens i eget hus eller på egen våning, boende i egen flygel samt alla måltider serverade i egen matsal.. Offert inom en timme.

Krägga Herrgård

Hyr hela herrgården

Vårt hem är ert hem och självklart kan ni hyra hela herrgården för ert möte i exklusiv avskildhet under ett dygn.

Herrgårdssalong

Herrgårdsmöte DLX

För den mindre gruppen som önskar arbeta ostört i vacker herrgårdsmiljö. Fågelsången är det enda mötesrummet i herrgården och bjuder på egen salong och balkong.

Dagkonferens

Privat dagkonferens

En dagkonferens passar er som vill ha ett effektivt möte över dagen - i egen byggnad. Tips! Vi bjuder på transport om ni väljer att komma i samlad trupp från arbetet och tillbaka.

Här & Nu

Längesen du fokuserade på riktigt? Välkommen! Du är på tröskeln till ditt skönaste möte nånsin. Ta steget.

Boka här och nu