Weekendpaket på Krägga Herrgård

Avskilda möten

Möte i exklusiv avskildhet i egen Sjövilla eller på egen våning i herrgården. Egen flygel eller eget eventhus. Vi har flera olika alternativ för såväl stora som små möten. För dagkonferenser - eller med övernattning. Nedan finner du några av våra mest populära paket.

Konferens i eget hus - Sjövillan på Krägga Herrgård

Möte i egen Sjövilla

I Sjövillan kan ni ha er konferens helt i avskildhet med Mälaren och naturen utanför som storslagen kuliss. Stor terrass. Mysigt. Avskilt. Specialpris just nu!

Herrgårdssalong

Herrgårdsmöte DLX

För den mindre gruppen som önskar arbeta ostört i vacker herrgårdsmiljö. Fågelsången är det enda mötesrummet i herrgården och bjuder på egen salong och balkong.

Hotellrum vid dygnskonferens på Krägga Herrgård

Dygnskonferens

Dygnskonferens är vårt ordinarie helpensionspaket som gäller veckans alla dagar. Välkommen med din förfrågan. Offert inom en timme.

Herrgården

Hyr hela herrgården

Vårt hem är ert hem och självklart kan ni hyra hela herrgården för ert möte i exklusiv avskildhet under ett dygn.

Digitalt möte på Krägga Herrgård med logitech meet up

Digitalt möte

Träffas tillsammans på distans. Vi erbjuder en säker, komplett lösning för livesändning av ert nästa möte med Logitech MeetUp.

Dagkonferens

Privat dagkonferens

En dagkonferens passar er som vill ha ett effektivt möte över dagen - i egen byggnad. Tips! Vi bjuder på transport om ni väljer att komma i samlad trupp från arbetet och tillbaka.

Här & Nu

Längesen du fokuserade på riktigt? Välkommen! Du är på tröskeln till ditt skönaste möte nånsin. Ta steget.

Boka här och nu