Direkta åtgärder
» Våra fruktbufféer innehåller nu endast frukt med skal på.
» Handsprit finns utplacerade i alla mötesrum och i offentliga miljöer. Den allmänna rekommendationen är dock att tvätta händerna noga med tvål och vatten.
» Personalen har tillgång till handsprit vid sina arbetsstationer.
» Vi har tagit bort salt och peppar från borden i matsalarna, gäster får i stället be om detta så att vi kan torka varje behållare direkt efter användning.
» Hotellrumsnycklar desinficeras mellan varje gäst.
» Dörrhandtag torkas oftare med desinficering.
» Städning sker minutiöst i allmänna utrymmen och gås över med desinfektionsmedel minst två gånger per dag. Konferensbord, allmänna toaletter mm ytdesinficeras.
» Vi ökar användandet av engångshandskar.
» All handhälsning har ersatts med bugning (japansk hälsning).
» Alla godis- och småkaksbufféer skyddas med lock och vi har utökat antalet tänger att plocka med.
» Ingen av vår personal har rest - eller ska resa - i riskområden - men vår policy är två veckors karantän.
» Vi vädrar mer än vanligt.
» Vi tillämpar mer flexibla avbokningsregler. Fråga oss vid bokningstillfället vad som gäller för just din bokning.