Middagsmeny
Måndag
* Carpaccio på gravad oxfilé med vattenkrasse, rostad mandel, syrad silverlök och Almnästegelost
** Torskrygg med sparris, pepparrot, rödbetscrème, romanesco och färsk potatis
*** Nyfriterad munk vaniljmascarpone och björnbärssorbet
Tisdag
* Bakat ägg med Karl-Johansvamp, friterad jordärtskocka och knaperstekt bacon
** Ryggbiff med broccoli, tryffelsmör, potatiskrutonger, rucola och parmesan
*** Pavlova med vaniljglass, saltkolasås, rostade jordnötter och blåbär
Onsdag
* Toast Skagen med löjrom
** Örtmarinerad lammytterfilé med betor, svamp och potatispuré
*** Hjortrontartlette med krossad saltkola och maräng
Torsdag
* Carpaccio på gravad oxfilé med vattenkrasse, rostad mandel, syrad silverlök och Almnästegelost
** Torskrygg med sparris, pepparrot, rödbetscrème, romanesco och färsk potatis
*** Nyfriterad munk vaniljmascarpone och björnbärssorbet
Fredag
* Musselsoppa med friterade blåmusslor
** Skaldjursplatå, ½ hummer, 2 havskräftor, 1 näve räkor, 1 näve rökta räkor, 3 ostron, rödlöksvinaigrette, citronmajonäs
*** Kaffe och konditorns söta
Lördag
Förrätter;
* Carpaccio på gravad oxfilé med vattenkrasse, rostad mandel, syrad silverlök och Almnästegelost
eller
* Toast Skagen med löjrom
eller
* Bakat ägg med Karl-Johansvamp, friterad jordärtskocka och knaperstekt bacon
Varmrätter;
** Torskrygg med sparris, pepparrot, rödbetscrème, romanesco och färsk potatis
eller
** Ryggbiff med broccoli, tryffelsmör, potatiskrutonger, rucola och parmesan
eller
** Panzerotti med svamp, sparris, rucola och parmesan
Desserter;
*** Nyfriterad munk vaniljmascarpone och björnbärssorbet
eller
*** Pavlova med vaniljglass, saltkolasås, rostade jordnötter och blåbär
eller
*** Hjortrontartlette med krossad saltkola och maräng
Önskas en fjärde rätt rekommenderar vi en ostassiette med kökets utvalda ostar med tillbehör.
Boka bord på info@kragga.se eller 0171-532 80.