Middagsmeny
Måndag
* Bakad vit sparris med krispigt bacon, ramslöksmajonnäs, hasselnötter och rattepotatis
** Flankstek med friterad pärllök, ärtpuré, bakad morot, grön sparris och chimichurri
*** Hallonpannacotta med havresmul och hallonsorbet
Tisdag
* Råbiff på kalvinnanlår med friterad kapris, picklad rödbeta, senapscréme och körvel
** Torskrygg med picklad grön tomat, smörstekt sojaböna, rostad mandel och skum på vitt vin
*** Bakad choklad med passionsfruktscréme och färska bär
Onsdag
* Rökt hälleflundra med jalapenoolja, picklad kålrabbi, sotad lökmajonnäs, stenbitsrom
** Iberico de Secreto med bakad spetskål, äppelpuré, chorizo, rostad potatis och rödvinssky
*** Jordgubbssorbet med havresmulor, rabarber och vaniljmascarpone
Torsdag
* Bakad vit sparris med krispigt bacon, ramslöksmajonnäs, hasselnötter och rattepotatis
** Flankstek med friterad pärllök, ärtpuré, bakad morot, grön sparris och chimichurri
*** Hallonpannacotta med havresmul och hallonsorbet
Fredag
* Musselsoppa med friterade blåmusslor
** Skaldjursplatå, ½ hummer, 2 havskräftor, 1 näve räkor, 1 näve rökta räkor, 3 ostron, rödlöksvinaigrette, citronmajonäs
*** Kaffe och konditorns söta
Lördag
Förrätter;
* Bakad vit sparris med krispigt bacon, ramslöksmajonnäs, hasselnötter och rattepotatis
eller
* Råbiff på kalvinnanlår med friterad kapris, picklad rödbeta, senapscréme och körvel
eller
* Rökt hälleflundra med jalapenoolja, picklad kålrabbi, sotad lökmajonnäs, stenbitsrom
Varmrätter;
** Flankstek med friterad pärllök, ärtpuré, bakad morot, grön sparris och chimichurri
eller
** Torskrygg med picklad grön tomat, smörstekt sojaböna, rostad mandel och skum på vitt vin
** Haloumi- och zucchinifritter med friterad pärllök, sojaböna, mandel, bakad morot, grön sparris och chimichurri
Desserter;
*** Hallonpannacotta med havresmul och hallonsorbet
eller
*** Bakad choklad med passionsfruktscréme och färska bär
eller
*** Jordgubbssorbet med havresmulor, rabarber och vaniljmascarpone
eller
*** Ost med kvittenmarmelad Boka bord på info@kragga.se eller 0171-532 80.