Middagsmeny
Måndag
* Citronsyrad gurka med jordärtskockspuré, rökt forellrom, krispigt bacon och dill
** Hängmörad biff med espilettepepparsky, crème gjord på fermenterad svartpeppar, friterad potatis och chorizosmul
*** Crème Brûlée med yoghurt- och myntasorbet och halloncréme
Tisdag
* Souvas med potatiskrutong, kantarellpesto, lingon och picklad steklök
** Halstrad röding med rödbetscrème, krondillssyrad gurka, friterad jordärtskocka och dill
*** Chokladfondant med blåbärssorbet och färska bär
Onsdag
* Stuvad grönkål med Karl-Johan svamp, bakad äggula och tryffel
** Örtmarinerad lammytterfilé med rödvinssky, rotselleripuré, bakade betor och krispig fläsksida
*** Hallonpannacotta med hallongelé, jordgubbsterrin och brynt smör
Torsdag
* Citronsyrad gurka med jordärtskockspuré, rökt forellrom, krispigt bacon och dill
** Hängmörad biff med espilettepepparsky, crème gjord på fermenterad svartpeppar, friterad potatis och chorizosmul
*** Crème Brûlée med yoghurt- och myntasorbet och halloncréme
Fredag
* Musselsoppa med friterade blåmusslor
** Skaldjursplatå, ½ hummer, 2 havskräftor, 1 näve räkor, 1 näve rökta räkor, 3 ostron, rödlöksvinaigrette, citronmajonäs
*** Kaffe och konditorns söta
Lördag
Förrätter;
* Stuvad grönkål med Karl-Johan svamp, bakad äggula och tryffel
eller
* Souvas med potatiskrutong, kantarellpesto, lingon och picklad steklök
eller
* Citronsyrad gurka med jordärtskockspuré, rökt forellrom, krispigt bacon och dill
Varmrätter;
** Hängmörad biff med espilettepepparsky, crème gjord på fermenterad svartpeppar, friterad potatis och chorizosmul
** Helbakad spetskål med krondillssyrad gurka, friterad jordärtskocka och skummad blomkålssås
eller
** Halstrad röding med rödbetscrème, krondillssyrad gurka, friterad jordärtskocka och dill
Desserter;
*** Crème Brûlée med yoghurt- och myntasorbet och halloncréme
eller
*** Hallonpannacotta med hallongelé, jordgubbsterrin och brynt smör
eller
*** Chokladfondant med blåbärssorbet och färska bär
eller
*** Ost med kvittenmarmelad Önskas en fjärde rätt rekommenderar vi en ostassiette med kökets utvalda ostar med tillbehör.
Boka bord på info@kragga.se eller 0171-532 80.