Middagsmeny
Måndag
* Råbiff på kalv, jordärtskocka, marconamandlar, almnästegelost, ägg63
** Ryggbiff med potatisterrin smaksatt med timjan, citronbakad morot, svartrot
*** Smultronpannacotta med hallonsorbet
Tisdag
* Kantareller med svartkål, gulbetor, morötter och hasselnötter
** Torskrygg med picklad grön tomat, smörstekt sojaböna, rostad mandel och skum på vitt
*** Chokladfondant med pistageglass
Onsdag
* Tonfisktartar, kimchi, salladslök, avokado, vattenmelon
** Kalvschnitzel med brynt smörhollandaise, krondill, friterad kapris friterad potatis
*** Munk fylld med chokladcrème och apelsinsorbet
Torsdag
* Råbiff på kalv, jordärtskocka, marconamandlar, almnästegelost, ägg63
** Ryggbiff med potatisterrin smaksatt med timjan, citronbakad morot, svartrot
*** Smultronpannacotta med hallonsorbet
Fredag
* Musselsoppa med friterade blåmusslor
** Skaldjursplatå, (per person) ½ hummer, 2 havskräftor, 1 näve räkor, 1 näve rökta räkor, 3 ostron, rödlöksvinaigrette, citronmajonäs
*** Kaffe och konditorns söta
Lördag
Förrätter;
* Råbiff på kalv, jordärtskocka, marconamandlar, almnästegelost, ägg63
eller
* Tonfisktartar, kimchi, salladslök, avokado, vattenmelon
eller
* Kantareller med svartkål, gulbetor, morötter och hasselnötter
Varmrätter;
** Ryggbiff med potatisterrin smaksatt med timjan, citronbakad morot, svartrot
eller
** Torskrygg med picklad grön tomat, smörstekt sojaböna, rostad mandel och skum på vitt
eller
** Pyulinsragu med potatisterrin, sockerärtor, haricotsverts, gemsallad och sesamdressing
Desserter;
*** Smultronpannacotta med hallonsorbet
eller
*** Chokladfondant med pistageglass
eller
*** Munk fylld med chokladcrème och apelsinsorbet Boka bord på info@kragga.se eller 0171-532 80.