SPA Stockholm

SPA-behandlingar

Lady special
Inleds med en härlig ryggmassage och därefter en ljuvlig ansiktsbehandling, rengöring, peeling, mask ansiktsmassage och skalpmassage som avslutas med mjukgörande kräm anpassad efter din hudtyp.
55 min 1095 kr


Gentlemen special
Inleds med en avslappnande ryggmassage där efter fokuserar vi på ansiktsbehandling med borste som löddrar upp och peelar varsamt, tvättas av med varma handdukar och där efter en ljuvlig ansiktsmassage, mask och mjukgörare anpassad efter din hud typ.
55 min 1095 kr

Herrgårdens välbehag
Klassisk ansiktsbehandling, rengöring, peeling, brynen rättas till därefter en underbar nacke- och ansiktsmassage, samt hand eller skalpmassage, mask och avslutas med mjukgörare anpassad efter din hudtyp.
55 min 1095 kr

Krägga vällust

En skön avkopplande helkroppsmassage som löser upp spänningar där du bäst behöver det!
25 min 695 kr / 50 min 895 kr

Herrgårdens lilla njuta
En kortare ansiktsbehandling med rengöring, peeling och ansiktsmassage med härligt avslappnande aromaterapi oljor. Mask med avslutande kräm anpassad efter din hudtyp.
25 min 795 kr

Krägga calming feet pedicure
Här ger vi fötterna lite extra omsorg. Ett väldoftande fotbad, samt peeling av fötter och underben, lätt genomgång av hälar, avslutas med en energigivande fotmassage.
30 min 695 kr


Krägga special - hotstone
En lugn härlig massage med varma lavastenar passar dig som bara vill koppla och njuta dig bort en stund från vardagens stress. Ger en härligt avslappnande effekt.
25 min 795 kr / 50 min 995 kr

Krägga ultimat chokladinpackning
Låt dig svepas med och förföras av kakaobönans härliga doft, behandlingen inleds med en härlig chokladdoftande massage och därefter sveps du in i en härlig mjukgörande chokladinpackning.
50 min 995 kr

Rosor och champagne vid romantisk weekend

Romantisk weekend

Välkommen på en romantisk weekend med din kära; fredag till lördag eller lördag till söndag.

SPA-Pool

SPA-weekend

Weekend med spapaket för dig som vill ta hand om dig själv lite extra. Gäller fredag till lördag eller lördag till söndag.

Herrgårdsweekend sommar

Herrgårdsweekend

Välkommen att njuta en vistelse i skön, familjär atmosfär. Paketet kan bokas alla veckans dagar.