SPA Stockholm

SPA-behandlingar

Lady special

Inleds med en härlig ryggmassage och därefter en ljuvlig ansiktsbehandling, rengöring, peeling, mask ansiktsmassage och skalpmassage som avslutas med mjukgörande kräm anpassad efter din hudtyp.
55 min 1395 kr

Gentlemen special

Inleds med en avslappnande ryggmassage där efter fokuserar vi på ansiktsbehandling med borste som löddrar upp och peelar varsamt, tvättas av med varma handdukar och där efter en ljuvlig ansiktsmassage, mask och mjukgörare anpassad efter din hud typ.
55 min 1395 kr

Herrgårdens välbehag

Klassisk ansiktsbehandling, rengöring, peeling, brynen rättas till därefter en underbar nacke- och ansiktsmassage, samt hand eller skalpmassage, mask och avslutas med mjukgörare anpassad efter din hudtyp.
55 min 1395 kr

Krägga vällust

En skön avkopplande helkroppsmassage som löser upp spänningar där du bäst behöver det!
25 min 895 kr

Avslappnande Indian Head Massage

En härligt avslappnande skalp och huvudmassage massage som ger en positiv verkan på spänningshuvudvärk och mental trötthet. Perfekt för dig som har många bollar i luften och behöver stressa av och gå ner i varv.
895kr / 25 min

Herrgårdens lilla njuta

En kortare ansiktsbehandling med rengöring, peeling och ansiktsmassage med härligt avslappnande aromaterapi oljor. Mask med avslutande kräm anpassad efter din hudtyp.
25 min 995 kr

Krägga calming feet pedicure

Här ger vi fötterna lite extra omsorg. Ett väldoftande fotbad, samt peeling av fötter och underben, lätt genomgång av hälar, avslutas med en energigivande fotmassage.
30 min 895 kr

Krägga special - hotstone

En lugn härlig massage med varma lavastenar passar dig som bara vill koppla och njuta dig bort en stund från vardagens stress. Ger en härligt avslappnande effekt.
25 min 995 kr / 50 min 1195 kr

Kräggas Mother-to-be

En unik massagebehandling för blivande mödrar. Ryggen masseras för att mjuka upp spända muskler. Därefter masseras även händer, fötter och ben för att motverka svullnad och vätskeansamlingar. Massage av musklerna frigör en mängd viktiga ämnen i kroppen som påverkar vårt immunförsvar och även vårt psyke och välbefinnande.
1095 kr / 50 min

Romantisk Weekend på Krägga Herrgård nära Stockholm

Romantisk weekend

Välkommen på en romantisk weekend med din kära; fredag till lördag eller lördag till söndag.

SPA-Pool

SPA-weekend

Weekend med spapaket för dig som vill ta hand om dig själv lite extra. Gäller fredag till lördag eller lördag till söndag.

Herrgårdsweekend på Krägga Herrgård

Herrgårdsweekend

Välkommen att njuta en vistelse i skön, familjär atmosfär. Paketet kan bokas lördag till söndag. Fri entré till Krägga Sjö-SPA.

Konsten att bara vara...

Längesen du andades ut på riktigt? Du är på tröskeln till din skönaste helg nånsin.
Ta steget.

Boka här och nu