Kockarnas Kamp Ostronöppning

Kock-kampen

- Aktivitet på kräggiska

Kock-kampen är inte en matlagningsaktivitet i vanlig bemärkelse utan en rolig och spännande tävling där momenten har med mat, dryck och måltidskunskap att göra.
Tidsåtgången är 1 – 1,5 tim. Minimiantal: 10 personer, max 30 personer.

Pris ex moms:
595 kr per person
Tävlingen avslutas med att lagen får avnjuta ostronen och champagnen som sabrerats. 

Exempel på stationer;

Ostronöppning
Lagen ska öppna så många ostron som möjligt på tid.

Vinägrettblandning
Här ska man blanda en vinägrett som sedan ska serveras till ostronen. Vinägretten bedöms ut ifrån smak och utseende.

Sabrering
Champagneflaskan ska öppnas med hjälp av ett sabreringssvärd med så få försök som möjligt.

Styckning av lax
En laxsida ska styckas i så många bitar på 100 g som möjligt. Prickar man 100 g exakt så får man bonuspoäng.

Dryckesbestämning
Fyra olika drycker ska bestämmas till vilken dryckessort de tillhör. Man får dofta och smaka.

Frågesport
Lagen får sitta ner och svara på ett antal frågor på tid. Frågorna handlar om mat, dryck samt seder och bruk kring måltiden.
Chef's Table
Sabrering Champagne
Konferens i eget hus i Sjövillan

Möte i eget hus

I Sjövillan kan ni ha er konferens helt i avskildhet med Mälaren utanför som storslagen kuliss. Specialpris fram till och med 30 april.

strandlinje

Helgmöte de lux

Konferens eller kick off till helgen? Här kan du boka din helgkonferens till extra förmånligt pris och med extra elegans inkluderad.

Skaldjur serveras till middag under weekends på Krägga Herrgård

Skaldjursweekend

Varje fredag serveras en deliciös skaldjursmeny i ert weekendpaket och det bjuds fri entré till Krägga Sjöspa.