kockarnas kamp

Kock-kampen
En annorlunda tävling

När du har bestämt dig - offert inom en timme Skicka en förfrågan»

Kock-kampen

Aktivitet på kräggiska

Kock-kampen är inte en matlagningsaktivitet i vanlig bemärkelse utan en rolig och spännande tävling där momenten har med mat, dryck och måltidskunskap att göra.

Tävlingen avslutas med att lagen får avnjuta ostronen och champagnen som sabrerats under tävlingen. 

Tidsåtgång ca 90 minuter.

Chefs Table
Chef's table

pris ex moms

595 kr per person

stationer

Ostronöppning

Lagen ska öppna så många ostron som möjligt på tid.

Vinägrettblandning

Här ska man blanda en vinägrett som sedan ska serveras till ostronen. Vinägretten bedöms ut ifrån smak och utseende.

Sabrering

Champagneflaskan ska öppnas med hjälp av ett sabreringssvärd med så få försök som möjligt.

styckning av lax

En laxsida ska styckas i så många bitar på 100 g som möjligt. Prickar man 100 g exakt så får man bonuspoäng.

Dryckesbestämning

Fyra olika drycker ska bestämmas till vilken dryckessort de tillhör. Man får dofta och smaka.

Frågesport

Lagen får sitta ner och svara på ett antal frågor på tid. Frågorna handlar om mat, dryck samt seder och bruk kring måltiden.