Chefs Table

Mat i luckan!
Chef's table på kräggiska

Välkommen in bakom kulisserna | En unik middagsupplevelse vid Chef's Table

Mat i luckan!

Chefs’ table på kräggiska

Chef’s Table har plats för 12 gäster

Välkommen in bakom kulisserna. Välkommen in i vårt kök i Stallet. Interagera med våra kockar. Eller bara njut av en spännande måltidsupplevelse vid Chefs Table.

Mat i luckan är en unik aktivitet där ni kan mötas och bygga relationer med mat och vin som gemensam nämnare. Här ges tillfälle att följa kockarnas arbete i köket medan de tillreder kvällens middag exklusivt till er. Ni kan samtala med kockarna som också delar med sig av sina bästa tips och sina största kökshemligheter.

Chefs Table

pris ex moms

1795 kr per person (-595 kr vid bokning av helpension = 1200 kr per person).
I priset ingår; ostron, champagne, vinpaket och en fler-rätters middag.

så går det till…

Chef's table

Chef’s Table har plats för 12 gäster

Gruppen har en egen kock och egen servitör under kvällen. Råvarorna varierar efter säsong och vi väljer alltid utefter vad som är bäst just för dagen. Ekologiskt och närproducerat är alltid vår strävan och det är inte helt ovanligt att köttet kommer från våra egna marker.

Full fart eller just relax

Full aktivitet eller bara att luta sig tillbaka och njuta av skådespelet… Ni bestämmer själva hur aktiva ni vill vara i dialogen men Chefs Table står dukat vid luckan – exklusivt för er.

Specialkost

Till vårt Chef’s Table anpassar vi vår fasta meny efter eventuella allergier och önskemål om specialkost så långt det är möjligt. Menyn kan göras helt vegetarisk eller fri från till exempel kött, fågel, fisk, skaldjur, gluten samt nötter. Vi kan däremot inte just i denna aktivitet anpassa menyn till vegansk kost eller utesluta lök/vitlök, mjölkprotein och/eller ägg. Vi kan heller inte göra denna meny laktosfri, men vi kan reducera mängden.