Weekend

Lediga tjänster

jobba med oss! | i underbar miljö mellan himmel och sjö

Jobba med oss


Vi är alltid intresserade av att komma i kontakt med drivna, engagerade personer som brinner för värdskap i världsklass, älskar mötet med människor och gärna har en fäbless för champagne och livets goda.

Här jobbar vi nära varandra mot gemensamma mål i en underbar miljö mellan himmel och sjö. Spontan-ansökningar skickas till [email protected].

Krägga Herrgård
Svanenmärkt hotell

lediga tjänster

Till kandidatportalen>

Konditor /Bagare


Vi söker nu en kreativ, nyfiken och experimentlysten konditor/bagare som vill vara delaktig i utvecklingen av vårt matkoncept på Krägga Herrgård.

Du kommer att baka allt bröd, skapa bakverken till helgernas afternoon tea och kreera godsaker till våra konferensgästers fikastunder. Du får vara med och skapa desserter till våra menyer och baka en och annan tårta. För rätt person finns få begränsningar men massor av möjligheter.

Konditor på Krägga Herrgård
Afternoon Tea på Krägga Herrgård

100 % kock


Älskar du att få både människor och smaklökar att göra piruetter? Är du övertygad om att allt är möjligt tillsammans med andra? Gillar du både långsiktiga relationer och långkok? Vågar du ta ett steg tillbaka för att komma minst två steg framåt? Snackar du Kräggiska?

Då är din tid, Här & Nu!

Då är din tid Här & nu

Och det är hög tid för dig att söka tjänsten när vi nu behöver ytterligare förstärkning i vårt sköna köksteam.

Vår matfilosofi är enkel; Vi krånglar inte till det i onödan, bara det är onödigt gott. Vi hämtar inspiration från det ”gamla goda” och tillreder rätterna i framtidens tappning; på kräggiska. Råvarorna hämtar vi där de är som bäst för dagen och gärna så lokalt som möjligt. Husman in i finrummet.

Vi söker nu en lagspelare…

… med skön attityd och hög energi. Tjänsten är en tillsvidareanställning, 100 % dag/kväll.

Vi vill att du har arbetat som kock ett par år, kan jobba självständig men lika bra i team. Är det du?