Weekendpaket Stockholm

guldkantade weekendpaket
nära stockholm. nära dig.

Från weekenddröm till drömweekend Boka här och nu»

TGI Friday!

Här & Nu

Här kan du välja mellan många sköna weekendpaket. Vi håller öppet för weekend fredag till lördag och lördag till söndag men du är självklart välkommen att stanna hela helgen.

Från weekenddröm till drömweekend. Här finns tid att ta hand om varandra. Vi tar hand om allt det andra.

weekendpaket

Romantisk Weekend på Krägga Herrgård i Stockholm

Romantisk weekend

Välkommen på en romantisk weekend med din kära; fredag till lördag eller lördag till söndag.

Herrgards-Weekend

Herrgårdsweekend

Välkommen att njuta en vistelse i skön, familjär atmosfär. Paketet kan bokas lördag till söndag. Fri entré till Krägga Sjö-SPA.

Påskweekend på Krägga Herrgård

Påskweekend

Välkommen att fira en guldkantad påsk på herrgården. Njut av våren och det goda livet i naturskön miljö. Entré till krägga Sjö-SPA ingår.

Skaldjursweekend

TGI Friday! Varje fredag serveras en deliciös skaldjursmeny i ert weekendpaket och det bjuds fri entré till Krägga Sjö-SPA.

SPA-weekend Stockholm

SPAweekend

Weekend med spapaket för dig som vill ta hand om dig själv lite extra. SPA-behandling ingår liksom entré till Krägga Sjö-SPA

Valborgsfirande på Krägga Herrgård

Valborgsfirande

Möt våren på herrgården och njut ett ovanligt skönt dygn på Valborg (tis-ons). Entré till Krägga Sjö-SPA ingår och en värmande majbrasa väntar.

Herrgården

Saturday Light

Saturday light. Saturday night. I det enkla bor det vackra. Välkommen att vara; Här & Nu. Fri entré till Krägga Sjö-SPA.

Långweekend

Långweekend

Kom redan på fredagen och stanna hos oss till på söndagen. Njut det sköna herrgårdslivet, av sällsamma smaker och tid för varandra i magisk miljö.

Aktivitet Sjö-SPA

Krägga Sjö-SPA

I vårt härliga Sjö-SPA på bryggan finns två flytande sjöbastur, spapool för 8 personer och skön relax med öppen spis i det söta Lusthuset.

Ingår i alla weekendpaket.

Hotellrum weekend

Design och deluxe, sängar från Hästens eller Jensens och härliga hudvårdsprodukter från Coastal. Flera av våra hotellrum har egna terrasser med strålande sjöutsikt.

Här sover du gott i något av våra 46 vackert inredda  hotellrum. Morgonrock och tofflor finns på ditt rum.

Hotellrum Deluxe