Hotellrum Ingmar Bergman på Krägga Herrgård

Hotell

Våra hotellrum är tidlöst stilfulla. Tre av rummen är till och med döpta efter några av tidernas största personligheter Greta Garbo, Ingrid och Ingmar Bergman. Sammanlagt finns här 33 dubbelrum och 13 enkelrum i varierande storlek. En Deluxesvit finns i herrgården, de andra rummen är belägna i de två herrgårdsflyglarna samt i den fristående Sjövillan och Härbret. Tid för sovmorgon finns det i alla hotellrum, om inte ditt sällskap väcker dig i ottan för ett viktigt möte, eller en tidig promenad i soluppgången. 

Bevarad herrgårdsstil
Hotellrum i herrgården - svit

Herrgården

I herrgården finns en elegant deluxesvit på 65 sköna kvadratmeter som rymmer, sovrum, badrum, dressing room och loungedel.

Samtliga rum i sviten bjuder på obruten utsikt över Mälarens glittrande vatten. Fri wifi, TV, hifi-utrustning och egen balkong. Säng från Hästens® samt badkar i badrummet.
Design & Deluxe
Hotellrum deluxe

Södra flygeln

I Södra flygeln finns totalt 26 nyrenoverade rum. Alla med dusch/wc, TV, hårtork, hudvårdsprodukter samt fri wifi.

På övre plan är samtliga 15 rum designade av inredningsarkitekt, Gunilla Thiel. Tre av rummen på nedre plan är deluxerum och är dedikerade tre av våra allra största svenska ikoner - Greta Garbo, Ingrid Bergman och Ingmar Bergman.
Med egen terrass
Hotellrum med sjöutsikt i Sjövillan på Krägga Herrgård

Sjövillan

Sjövillan är en modern villa med egen trädgård. Det är ljust och öppet med vardagsrum med kakelugn och stor altan mot Mälaren.

Här finns också tre rymliga, ljusa, nyrenoverade dubbelrum där ni sover helt ostört. Ni är välkomna att avnjuta måltiderna i herrgårdens vackra matsalar.

Konsten att bara vara...

Längesen du andades ut på riktigt? Välkommen! Du är på tröskeln till ditt skönaste häng nånsin. Ta steget.

Boka här och nu