Middags-
menyer

Middagsmeny vardag

Måndag

Råbiff på kalv, jordärtskocka, marconamandlar, almnästegelost, ägg63

Ryggbiff med potatisterrin smaksatt med timjan, citronbakad morot, svartrot

Smultronpannacotta med hallonsorbet

Tisdag

Kantareller med svartkål, gulbetor, morötter och hasselnötter

Torskrygg med picklad grön tomat, smörstekt sojaböna, rostad mandel och skum på vitt vin

Chokladfondant med pistageglass

Onsdag

Tonfisktartar, kimchi, salladslök, avokado, vattenmelon

Kalvschnitzel med brynt smörhollandaise, krondill, friterad kapris friterad potatis

Crème brûlée smaksatt med blodapelsin

Torsdag

Råbiff på kalv, jordärtskocka, marconamandlar, almnästegelost, ägg63

Ryggbiff med potatisterrin smaksatt med timjan, citronbakad morot, svartrot

Smultronpannacotta med hallonsorbet

Fredag

Musselsoppa med friterade musslor

Skaldjursplatå. Hummer, ostron, havskräftor, räkor, rökta räkor, citronmajonnäs, rödlöksvinägrett, hembakt bröd och vispat smör

Kaffe och konditorns söta

Middagsmeny helg

Förrätter

Råbiff på kalv, jordärtskocka, marconamandlar, almnästegelost, ägg63

Tonfisktartar, kimchi, salladslök, avokado, vattenmelon

Kantareller med svartkål, gulbetor, morötter och hasselnötter

Varmrätter

Ryggbiff med potatisterrin smaksatt med timjan, citronbakad morot, svartrot

Torskrygg med picklad grön tomat, smörstekt sojaböna, rostad mandel och skum på vitt vin

Smörbakad blomkål med sojaböna, gremolata , rostad mandel och blomkålssås

Desserter

Smultronpannacotta med hallonsorbet

Chokladfondant med pistageglass

Crème brûlée smaksatt med blodapelsin