Krägga Sjö-SPA

Aktivitet eller avkoppling
- bara att välja

När du har bestämt dig - offert inom en timme Skicka en förfrågan»

Aktiviteter

för er och ert företag

Möten är så mycket mer än att bara sitta still. Att umgås och göra andra saker tillsammans än vad man brukar förbättrar kommunikationen inom företaget.

Det stärker relationerna och ökar förståelsen för varandra i gruppen. Och den fantastiska miljön runt om på Krägga bjuder verkligen in till detta.

Krägga-kampen
Fest
Chefs Table

Mat i luckan!

Välkommen in i vårt kök! Se våra kockar in action och ta del av tips och kökshemligheter runt Chef’s Table.
Aktivitet Sjö-SPA

Krägga Sjö-SPA

I vårt härliga Sjö-SPA på bryggan finns två flytande sjöbastur, spapool för 8 personer och skön relax med öppen spis i det söta Lusthuset.
Krägga-Kampen

Krägga-kampen

Välkommen till en ny-gammal, teamstärkande upplevelse! I vårt aktivitetshus bjuds fem kluriga stationer; Handelsboden, Tegelbruket, Naturen, Årtalsjakten och Världen…

Vinprovning

Vår sommelier bjuder in och bjuder upp. Här bjuds olika provningar för alla kunskapsnivåer. Kanske utforska gamla och nya världen? Eller prova samma druva från olika länder.

kock-kampen

Kock-kampen

I vår eventlokal Stallet är allt möjligt möjligt. Även en tävling i mat- och dryck. Kock-kampen är en rolig och spännande lagtävling där momenten har med mat, dryck och måltidskunskap att göra.

Gym

Gym – Fys & Mys

Fri träning i frisk luft, med ovanligt vacker sjöutsikt. Som ute – fast inne. Öppet 24/7. Vårt nybyggda, välutrustade gym ingår för alla våra gäster.

Strand-
promenaden

Missa inte vår två kilometer långa strandpromenad vid ditt nästa besök. Ett möte med våra otroligt söta, nyfikna men lite skygga Highland Cattles utlovas.

Highland Cattles
Weekend

Boule-
banan

Vår boulebana är ett nytt spännande tillskott som är utformat enligt internationell tävlingsstandard, vilket innebär att den uppfyller de mest kräsna spelarnas förväntningar när det gäller såväl underlag som storlek. Ni hämtar era klot i receptionen.

Sjö-
bastur

Alldeles invid Mälarens strand, vid vår brygga, ligger två härliga sjöbastur. Den ena (den vedeldade) har en lucka i golvet för den som vågar hoppa rakt ner i Mälaren. Lika härligt och uppfriskande året runt.

Sjöbastu