Konferens på Krägga Herrgård nära Stockholm

Konferens med
kräggisk elegans

När du har bestämt dig - offert inom en timme Skicka en förfrågan»

Konferens

nära dig

Möte med massor av kollegor eller bara med de allra närmsta? Work in progress, workshop, kickoff? Tre eller trehundra i rummet? Du väljer – vi finns här för dig.

Krägga Herrgård ligger idylliskt med sjöläge, endast 45 minuter från stan, vare sig stan heter Stockholm, Uppsala eller Arlanda. Vi är Svanenmärkta och utvalda av Svenska Möten.

konferenslounge
Konferensfika
Event- och konferenslokal Stockholm
Fest

Stallet

för större möten & fest


600 kvadratmeter möjligheter. I vår vackra eventlokal arrangeras storslagna möten, workshops, utställningar,  lanseringar. Det går utmärkt att köra in bilar i lokalen.

Konferens-
erbjudanden

Möte i exklusiv avskildhet, kickoff eller utbildning. Workshop för 300 gäster eller mindre styrelsemöte. Boka en konferens med kräggisk elegans.

Konferens-hotell Stockholm
Konferenslokal Eget Hus

Konferens-lokaler

Fem rum, ett stall och en villa. Våra konferenslokaler är ljusa, moderna och luftiga och de flesta bjuder på en strålande sjöutsikt.

Utanför lokalerna finns sköna lounger och terrasser för bensträckare och fika.

Aktiviteter med teamet

Chef’s Table, Krägga-kampen, Sjö-SPA, ett parti boule eller kanske en ovanligt lyxig champagneprovning… Här finns ett unikt utbud av härproducerade aktiviteter som bjuder på såväl skratt som ny kunskap och samtidigt stärker teamet.

Chefs Table
Herrgårdskonferens

Herrgårds-konferens

För den mindre gruppen som önskar arbeta ostört i vacker herrgårdsmiljö med egen salong och balkong.

Konferens Eget Hus

Möte i eget hus

I Sjövillan kan ni ha er konferens helt i avskildhet med Mälaren utanför som storslagen kuliss. Specialpris just nu!

Aktivitet Sjö-SPA

Möte all inclusive

Boka en konferens all inclusive och luta dig tillbaka. I detta paket är allt redan förberett och ordnat till det bästa. Till extra förmånligt pris.

Konferenslokaler

Alla mötesrum>

Fågelsången

Som namnet antyder – Här utanför fönstret till herrgårdens enda konferenslokal sjunger fåglarna. Ett styrelserum i klassisk stil med egen salong och balkong.

Konferenslokal

Solbacken

Konferenslokal Solbacken är belägen i Östra flygeln. Utanför mötesrummet finns ett härligt sällskapsrum för gofika och sommartid bjuder terrassen in till paus med sjöutsikt.

Sjöängen

Konferenslokal Sjöängen har högt till tak, ett härligt ljusinsläpp och en stor balkong med en bedårande utsikt över Mälaren.

Chefs Table

Mat i luckan!

Välkommen in i vårt kök! Se våra kockar in action och ta del av tips och kökshemligheter runt Chef’s Table.
Aktivitet Sjö-SPA

Krägga Sjö-SPA

I vårt härliga Sjö-SPA på bryggan finns två flytande sjöbastur, spapool för 8 personer och skön relax med öppen spis i det söta Lusthuset.
Gym

Gym – Fys & Mys

Fri träning i frisk luft, med ovanligt vacker sjöutsikt. Som ute – fast inne. Öppet 24/7. Vårt nybyggda, välutrustade gym ingår för alla våra gäster.