konferenslounge

Konferens-
lokaler

När du har bestämt dig - offert inom en timme Skicka en förfrågan»

Meetings with
a (sea)view

Fem rum, ett
stall och en villa

Våra konferenslokaler är ljusa och luftiga. De flesta med en strålande sjöutsikt. I anslutning till lokalerna finns sköna lounger för avbrott och pauser. Färsk frukt, godis och vatten finns alltid att tillgå.

Samtliga konferenslokaler har fri wifi-uppkoppling. Här finns projektor, blädderblock, whiteboard, block och pennor. Och förstås våra värdinnor som ser till att ni har allt ni behöver.

fasaner
Krägga Sjö-SPA

Boende

Totalt finns 46 hotellrum, varav 33 dubbel- och 13 enkelrum. Samtliga hotellrum har fri wi-fi, sköna sängar från hästens eller jensens och kaklade badrum med hud- och hårvårdsprodukter från Coastal.

Konferenslokaler

Fågelsången

Som namnet antyder – Här utanför fönstret till herrgårdens enda konferenslokal sjunger fåglarna. Ett styrelserum i klassisk stil med närheten till herrgårdens alla bekvämligheter. Härligt ljusinsläpp, egen salong och en smäcker balkong med sjöutsikt.

Storlek: 5 m x 4,5 m
Styrelse max: 9 personer

Sjöängen

Konferenslokal Sjöängen är belägen en trappa upp i Norra flygeln. Med högt till tak, ett härligt ljusinsläpp och en stor balkong med bedårande utsikt över Mälaren är Sjöängen ofta vald som favorit.

Storlek: 13 m x 10 m, 130 kvm
Biosittning max: 90 personer
Skolsittning max: 70 personer
Öar max: 50 personer
U-bord: 40 personer

Konferenslokal med sjöutsikt på Krägga Herrgård

Sjövillan

Sjövillan är en modern villa med egen trädgård. Det är ljust och öppet och mötesrummet har utgång till en stor altan som vetter mot Mälaren. Den ljusa konferenslokalen rymmer 13 personer och utsikten är magnifik. Här kan ni vara för er själva. Och, vara er själva. I Sjövillan finns också tre dubbelrum.

Storlek: 8 m x 5 m, 40 kvm
Styrelse: 12 personer
U-bord: 13 personer

Konferenslokal på Krägga Herrgård

Orängen

Konferenslokalen är belägen i Norra flygeln och passar bäst för styrelsesittning. I anslutning till lokalen finns  en skön lounge för energigivande fikapauser.

Storlek: 28 m2
Styrelsesittning max: 16 personer

Konferenslokal

Solbacken

Konferenslokal Solbacken är belägen i Östra flygeln. I anslutning till lokalen finns fyra grupprum. Utanför konferenslokalen finns ett härligt sällskapsrum för energigivande fikapauser. Sommartid bjuder den stenbelagda terrassen in till paus med sjöutsikt.

Storlek: 7 m x 7 m, 49 kvm
Biosittning max: 30 personer
Skolsittning max: 25 personer
Öar max: 15 personer

Hummelviken

Konferenslokalen är belägen i Östra flygeln och bjuder på en härlig sjöutsikt. I anslutning till lokalen finns fyra grupparbetsrum och alldeles utanför ligger Biljardrummet, en skön lounge för energigivande fikapauser.

Storlek: 11 m x 7 m, 77 kvm
Biosittning max: 65 personer
Skolsittning max: 40 personer
Öar max: 25 personer
U-bord 24 personer

Mindre mötesrum på Krägga Herrgård

Hammarsudd

Det lilla mötesrummet är beläget i Norra flygeln och kan användas både som grupprum och för mindre sällskap i styrelsesittning.  Utanför konferenslokalen finns en lounge för bensträckare och fikapauser.

Storlek: 21 m2 Styrelsesittning max: 10 personer

eventlokal

Stallet

Stallet är vår största konferenslokal och rymmer 300 personer. Lokalen möbleras och anpassas utifrån varje enskilt syfte och behov. Parkettsittning vid föreläsningar, bankett vid stora middagar eller endast utsmyckning vid workshops, utställningar och produktlanseringar. 600 kvadratmeter möjligheter!

Storlek: 600 kvm
Biosittning max: 300 personer
Skolsittning max: 150 personer
Öar max: 140 personer

Herrgårdskonferens

Herrgårds-konferens

För den mindre gruppen som önskar arbeta ostört i vacker herrgårdsmiljö med egen salong och balkong.

Konferens Eget Hus

Möte i eget hus

I Sjövillan kan ni ha er konferens helt i avskildhet med Mälaren utanför som storslagen kuliss. Specialpris just nu!

Aktivitet Sjö-SPA

Möte all inclusive

Boka en konferens all inclusive och luta dig tillbaka. I detta paket är allt redan förberett och ordnat till det bästa. Till extra förmånligt pris.

Krägga-Kampen

Krägga-kampen

Välkommen till en ny-gammal, teamstärkande upplevelse! I vårt aktivitetshus bjuds fem kluriga stationer; Handelsboden, Tegelbruket, Naturen, Årtalsjakten och Världen…

Aktivitet Sjö-SPA

Krägga Sjö-SPA

I vårt härliga Sjö-SPA på bryggan finns två flytande sjöbastur, spapool för 8 personer och skön relax med öppen spis i det söta Lusthuset.

Vinprovning

Vår sommelier bjuder in och bjuder upp. Här bjuds olika provningar för alla kunskapsnivåer. Kanske utforska gamla och nya världen? Eller prova samma druva från olika länder.