Restaurang Krägga Herrgård

Herrgårdens
matsalar & salonger

Skaldjursfredag, Afternoon Tea eller någonting att fira Boka bord här»

Varje måltid

är en liten högtid


I herrgården finns flera ståtliga matsalar i olika storlekar. Här serveras frukost, lunch och middag och på helgerna dukas det upp med lyxigt Afternoon Tea. Sommartid är också terrassen, på herrgårdens baksida, en härlig plats att avnjuta måltiderna på.

Skaldjur
Fira Högtid

Matsalar

matsal herrgard

Stora matsalen

Stora matsalen har utsikt över gård och sjö och pryds av flera originaldetaljer. Här ryms upp till 60 sittande gäster under klirrande kristallkronor.

Matsal herrgården

Lilla matsalen

Lilla matsalen har härlig sjöutsikt och rymmer upp till 18 gäster vid dukat långbord. Läcker tygtapet i original (1900-tal) pryder väggarna och vill man ha det lite mer privat går det utmärkt att stänga till dörrarna åt båda håll.

Gillet

En trappa ner i herrgården med strålande sjöutsikt och utgång till terrassen ligger denna charmiga, mysiga matsal som passar perfekt för mindre sällskap som vill vara helt för sig själva.

Chambre séparée

Kabinetten

Ett chambre séparée för upp till sex personer som bjuder på strålande sjöutsikt. Bakom dörren väntar en av herrgårdens sköna salonger.

eventlokal

Stallet

600 kvadratmeter möjligheter! I denna vackra festlokal finns hjärterum för 150 sittande middagsgäster eller 300 i mingel.

Mellersta matsalen

Dagtid är detta en plats för frukostbuffé och fika. På kvällen omvandlas rummet till en stämningsfull matsal med plats för upp till 16 gäster.
Afternoon Tea

Övre salongen

En trappa upp i herrgården ligger denna rofyllda salong lite i avskildhet. Här finns 15 sköna sittplatser.

Herrgårdssalong

Stora salongen

En plats för skönt häng med gäng! Här avrundas de flesta kvällar med skön musik och något kallt i glaset.
Chef's table

Chef’s Table

Välkommen in bakom kulisserna. Välkommen in i vårt kök. Interagera med våra kockar. Eller bara njut av en lyxig och spännande måltids-upplevelse vid Chef’ Table.

Chef’s Table har plats för 12 gäster.