The Telegraph
Nyheter på kräggiska

Senaste nytt... Ny Svanenlicens...Ny boulebana... Nya hotellterrasser... En dröm går i uppfyllelse... Julbordspremiär...

Ny hemsida

Välkommen till vår nya hemsida! Vi hoppas den ska inspirera till ännu skönare möten, festligare fester och här-ligare helger.

Tävla och vinn

FOTOTÄVLING på Facebook – Vinn presentkort på en lyxig julbords-weekend för 2 till julbordspremiären den 24 november. Så här går tävlingen till...
alla-hjartans-dag

Alla Hjärtans dag

Njut en riktigt god helg fylld med kärlek, värme och bad under stjärnorna. Vakna utvilad och möt morgonljuset med din kära på en romantisk Alla Hjärtans Weekend.
Svanen-certifiering

Svanencertifiering

Vi är otroligt stolta över att  åter igen ta emot certifikatet efter att vi även i år klarat Svanens nya tuffa krav.
Julbord

Julbordspremiär

Alla goda ting är sju, åtminstone på vårt traditionella, hemlagade, dignande julbord - som serveras i en vacker, exklusiv, klassisk tappning. Premiär den 24 november.
Weekend

Ny boulebana

Boulespelare, gläd er! En ny, toppmodern state-of-the-art-boulebana är nu öppen för fri användning för alla hotellets gäster.
Terrass hotellrum

Nya terrasser

Nu har ännu fler av våra hotellrum fått nya, sköna terrasser med sjöutsikt i blick. Här kan du vakna upp till vågskvalp och fågelkvitter eller varva ner efter en dag full av äventyr.
Bröllopschampagne

Vi står för kalaset!

Fira livet, fira kärleken, ses på en släktträff, dop, andra högtider eller 30, 40, 50, 60, 70, 80, 90, 100-års kalas. Vill du fira med några få och nära eller med alla du känner?

Valborgsfirande 2022

Möt våren på herrgården och njut ett ovanligt skönt dygn på Valborg. Entré till Krägga Sjö-SPA ingår och en värmande majbrasa väntar.

En dröm går i uppfyllelse

Det här är gamla Mejeriet på gården. Här, precis vid strandlinjen, har vi länge drömt om att bygga 10 nya deluxerum med direkt sjökontakt.

Grattis Maria!

Vi gratulerar vår härliga innesäljare Maria Juhlin som efter genomförd utbildning stolt kan titulera sig certifierad mötesrådgivare.
Gym

Nytt gym ”Fys & Mys”

Fri gymträning i frisk lantluft och med strålande sjöutsikt. Som ute – fast inne. Ja, nu slår vi upp portarna till vårt nybyggda, fullt utrustade gym.