Tävla och vinn

FOTOTÄVLING på Facebook – Vinn presentkort på en lyxig julbordsweekend för 2 till julbordspremiären den 24 november. Så här går tävlingen till:


  • Gå in och följ oss på facebook »
  • Där hittar du inlägget för fototävlingen.
  • Ladda upp din allra ljuvligaste julbild i kommentarsfältet och tagga gärna vännen som du vill ta med dig.
  • Den bild som har flest gilla-markeringar eller reaktioner söndagen den 19 november kl 15.00 vinner ett presentkort till julbordsweekend för två.
  • Vinnaren annonseras ut på vår Facebooksida den 19 november kl 18 tillsammans med vinnarbilden.
  • Presentkortet är giltigt fram t o m 24 november 2023.

Klara, färdiga, fota och gilla! Lycka till!

I vinsten ingår; Entré till Krägga Sjö-SPA, mysigt glöggmingel, traditionellt, hemlagat, dignande julbord i sju magnifika turer, övernattning i dubbelrum och herrgårdens smarriga frukostbuffé.

Din tävlingsbild kan komma att användas i marknadsförings-sammanhang vid presentation av vinnarbidraget.

Fler nyheter
Nybyggt hotell

Nytt under solen

Vår nya Strandpaviljong med tio sköna hotellrum börjar ta form. I bottenplan fem Deluxerum Plus med egen terrass så nära vattnet att man nästan kan doppa tårna – och på övre plan, fem Deluxe Plus med vidunderlig sjöutsikt.
Herrgården på Krägga Herrgård

Vattenfall Eldistribution bjuder in!

Onsdagen den 10 april och torsdagen den 11 april mellan klockan 16:30-19:30 håller Vattenfall Eldistribution öppet hus för att ge information och ge möjligheten att ställa frågor.
justin-corrans-KWV

Winemakers Dinner med Justin Corrans

Torsdagen den 14 mars har vi den stora äran att gästas av Justin Corrans, chefsvinmakare på KWV i Sydafrika. Välkommen till en exklusiv Winemakers Dinner på Krägga Herrgård.