Här & Nu

Krägga Herrgård är en förtrollande vacker mötesplats vid Mälarens strand - med en fäbless för livets goda.

Kontakta oss

Om Krägga Herrgård - Här & Nu

Krägga Herrgård är en förtrollande vacker mötesplats vid Mälarens strand - med en fäbless för livets goda. Konferens, bröllop, weekend, event, Sjö-SPA vid Mälarens strand. 45 minuter från stan oavsett om stan heter Stockholm, Uppsala eller Västerås. Vi är ett kontantfritt hotell. Hos oss betalar du tryggt och enkelt med kort eller Swish (123 259 8225). Karta över området finner du här »

Konsten att bara vara här och nu

Här på Krägga spelar tiden ut sin roll. Checka in, koppla ur och koppla av. Stoppa klockan i fickan, slå igen datorn, stäng av mobilen ­– eller lås in alltsammans i vårt teknikdagis. Gå på solopromenad längs vattnet. Vila skärmtrötta ögon, ta sovmorgon, meditera på bryggan. Beställ din favoriträtt i restaurangen, unna dig ett glas bubbel. Vill du äta hemmagjord falukorv och dricka champagne? Då har du hamnat rätt.

Här håller historia och framtid hand

Det händer att vi kallar oss för mötesbranschens främsta bakåtsträvare men det betyder inte att vi är emot förändring, tvärtom. När vi väl har tagit oss tid att tänka klart går det fort framåt. De senaste åren har vi helrenoverat alla våra hotellrum, möteslokaler och vår stora eventlokal Stallet (där du kan ha fester och lanseringar och sittande middagar för upp till 300 gäster). Vi har byggt ett sjöspa på bryggan, börjat producera egen champagne och anlagt en två kilometer lång strandpromenad...

Vi tänker inte bara nytt utan tar oss tid att tänka rätt. Vi gör inget som inte följer våra tre ledord: Äkta, Älska, Ärligt. Vi gör det för dig – för att du ska känna dig hemma i vår tidlösa, Kräggiska värld. Välkommen – här och nu!

Ägare

Den första ägaren av Krägga Gård var en riddare Birger Ulfsson, son till den heliga Birgitta och Ulf Gudmarsson. Det var redan på 1300-talet men den stolta herrgårdsbyggnad som är Krägga idag uppfördes år 1830 som en ovanligt romantisk brudgåva. Herrgården har sedan dess varit bostad till flertalet familjer fram till mitten av åttiotalet då det blev en herrgård för möten. Möten i form av konferens, bröllop och romantiska weekends. Idag ägs och drivs Krägga Herrgård av TLBV Förvaltning AB, som ägs av familjen Ljungberg. Krägga Herrgård är Svanenmärkt och utvald medlem av Svenska Möten.

Konfferens-lounge på Krägga Herrgård

Konferens

Fem rum, ett stall och en villa. Våra mötesrum är ljusa och modernt utrustade. De flesta med en strålande sjöutsikt. En del med balkong/terrass.

rosarosor-brygga

Bröllop

Ovanligt ljusa minnen! I herrgården arrangeras bröllopsmiddagar för upp till 70 personer och i festlokal Stallet ryms upp till 300 glittrande gäster.

benspark

Weekend

Välkommen att njuta en romantisk weekend, en spa-weekend, en herrgårdsweekend eller en ovanligt skön långweekend.

Hotellrum deluxe

Hotellrum

Totalt finns 33 dubbel- och 13 enkelrum. Efter en god natts sömn avnjuter du frukosten i herrgårdens vackra matsalar.

Konsten att bara vara...

Längesen du andades ut på riktigt? Välkommen! Du är på tröskeln till ditt skönaste häng nånsin. Ta steget.

Boka här och nu