En dröm går i uppfyllelse

Det här är gamla Mejeriet på gården. Här, precis vid strandlinjen, har vi länge drömt om att bygga 10 nya deluxerum med direkt sjökontakt.

NU blir den drömmen verklighet! Såklart är det med lite blandade känslor vi tar farväl av denna gamla skönhet. Mejeriet som hängt med här sedan mitten av 1800-talet ska rivas. Redan denna vecka. Vi hade verkligen velat bevara den vackra byggnaden men efter diverse utredningar har det visat sig att huset var i så dålig kondition att det inte gick att rädda. Men vi räddar självklart allt som räddas kan, konserverar fönster, tegel och trä tas till vara.

Med det sagt, detta är sista veckan med denna vy över herrgårdens marker. Så vi tackar ödmjukast Mejeriet för tiden som varit, tar ett högtidligt farväl och ger plats åt ett nytt mästerverk som våra gäster kan njuta av till fullo inom kort.


skiss-mejeriet

Här, en liten skiss på hur det ”Nya Mejeriet” kommer se ut. I bottenplan fem deluxerum med egen terrass så nära vattnet att man nästan kan doppa tårna – och på övre plan, fem deluxrum med vidunderlig sjöutsikt. Rummen kommer bli 22-25 kvadrat.

De nya rummen beräknas vara klara till hösten 2024.

Fler nyheter

Ny hemsida

Välkommen till vår nya hemsida! Vi hoppas den ska inspirera till ännu skönare möten, festligare fester och här-ligare helger.

Tävla och vinn

FOTOTÄVLING på Facebook – Vinn presentkort på en lyxig julbords-weekend för 2 till julbordspremiären den 24 november. Så här går tävlingen till...
alla-hjartans-dag

Alla Hjärtans dag

Njut en riktigt god helg fylld med kärlek, värme och bad under stjärnorna. Vakna utvilad och möt morgonljuset med din kära på en romantisk Alla Hjärtans Weekend.