Weekend

En här-lig
weekend väntar

Från weekenddröm till drömweekend Boka här och nu»

Weekend

nära stockholm

Du är här. I nuet. Bara 45 minuter från storstan, redan lugn av Mälarens bris och blomstrande änglamarker. Här verkar strandlinjen nästan oändlig och tiden utan betydelse.

Släng av dig kavajen och kasta klockan. Strunta i tiden – middagen serveras när du är hungrig och sovmornarna blir så långa som du vill. Lite bubbel på det?

Weekend Stockholm
Skaldjur

Weekendpaket med guldkant

När du tycker att du inte har tid är det förmodligen helt rätt tid att koppla av. Ta steget. Från weekenddröm till drömweekend.

Champagne weekend
SPA-pool weekend

Krägga Sjö-SPA

I vårt härliga Sjö-SPA på bryggan finns två flytande sjöbastur, spapool för 8 personer och skön relax med öppen spis i det söta Lusthuset.

Ingår i alla weekendpaket.

Hotellrum

Design och deluxe, sängar från Hästens eller Jensens och härliga hudvårdsprodukter från Coastal. Flera av våra hotellrum har egna terrasser med strålande sjöutsikt.

Här sover du i något av våra 46 sköna hotellrum. Morgonrock och tofflor finns på ditt rum.

Hotellrum Deluxe
Långweekend

Långweekend

Kom redan på fredagen och stanna hos oss till på söndagen. Njut det sköna herrgårdslivet, av sällsamma smaker och tid för varandra i magisk miljö.

Herrgards-Weekend

Herrgårdsweekend

Välkommen att njuta en vistelse i skön, familjär atmosfär. Paketet kan bokas lördag till söndag. Fri entré till Krägga Sjö-SPA.

Romantisk Weekend på Krägga Herrgård i Stockholm

Romantisk weekend

Välkommen på en romantisk weekend med din kära; fredag till lördag eller lördag till söndag.