Chef's Table

Mat i luckan

- Chef's Table på kräggiska

Välkommen in bakom kulisserna. Välkommen in i vårt helt nya kök i Stallet. Interagera med våra kockar.
Eller bara njut av en spännande måltidsupplevelse vid Chefs Table. Här och nu.

Mat i luckan
är en unik aktivitet där ni kan mötas och bygga relationer med mat och vin som gemensam nämnare. Här ges tillfälle att följa kockarnas arbete i köket medan de tillreder kvällens middag exklusivt till er.
Ni kan samtala med kockarna som också delar med sig av sina bästa tips och sina största kökshemligheter.
Som ett stående inslag får ni själva öppna ostron och prova på att sabrera champagne.

Ni bestämmer själva hur aktiva ni vill vara i dialogen men Chefs Table står dukat vid luckan - exklusivt för er.

Chef's Table har plats för 12 personer. Gruppen har en egen kock och egen servitör under kvällen. Råvarorna varierar efter säsong och vi väljer alltid utefter vad som är bäst just för dagen. Ekologiskt och närproducerat är alltid vår strävan och det är inte helt ovanligt att köttet kommer från våra egna marker. Vår köksmästare Martin Andreasson diskuterar gärna fram det bästa upplägget för just er.

Pris ex moms:
1795 kr per person
I priset ingår; ostron, champagne, vinpaket och en fler-rätters middag.

Chef's Table
Matlagning med kock
Konferens i eget hus - Sjövillan på Krägga Herrgård

Möte i eget hus

I Sjövillan kan ni ha er konferens helt i avskildhet med Mälaren utanför som storslagen kuliss. Specialpris fram till och med 30 september.

strandlinje

Helgmöte de lux

Konferens eller kick off till helgen? Här kan du boka din helgkonferens till extra förmånligt pris och med extra elegans inkluderad.

Röd avgång!

Ute i sista minuten? Då är paketet röd avgång något för dig. Titta närmare på vad som är aktuellt erbjudande just nu.