Julbord på Krägga Herrgård

Svenska Möten

Krägga Herrgård är utvalda och stolta medlemmar av Svenska Möten. Svenska Möten är ett bokningsbolag och en medlemsorganisation för mer än 130 noga utvalda konferensanläggningar, varav ungefär hälften är belägna runt Stockholm och Arlanda.

Samtliga konferensanläggningar har passerat Svenska Mötens tuffa, unika klassificeringssystem och är Svanenmärkta eller medlemmar i Svanens nätverk. Här återfinns kvalitativa storstads- och mötesanläggningar, herrgårdar och slott med kreativa mötesmiljöer.

Mötesmodeller

Svenska Möten har tagit fram fem mötesmodeller som du kan ta hjälp av för att göra era möten bättre. Walk and Talk - Luft och promenad ger ny energi till dina tankar. Navigator- När du behöver ett superstrukturerat möte men där alla ska ha chans att komma till tals. Idéverkstad (även kallad Open Space) - Bolla idéer med medarbetare/kunder och hitta kreativa och nyskapande lösningar. När du vill ta upp frågor som det inte riktigt finns några direkta svar på. Uppkopplad- Vänd upp och ner på mötet, ha dator, telefoner på. Låt de bli en del av mötet. Strategi- När du ska göra upp en långsiktig strategi för företaget, t ex lägga upp en affärsplan.

Vi hoppas att detta ska kunna bidra till inspiration till ert bästa möte. Vill ni diskutera vidare. Kontakta vår Bokning. De är proffs på framgångsrika möten och tipsar dig även gärna om lite mer okonventionella mötesmiljöer.

Hotellrum deluxe

Hotellrum

Totalt finns 32 dubbel- och 13 enkelrum. Efter en god natts sömn avnjuter du frukosten i herrgårdens vackra matsalar.

SPA-Pool

Sjö-SPA

Spapool på bryggan, flytande vedeldad sjöbastu, relax med öppen spis och sköna SPA-behandlingar.

Konferens i eget hus - Sjövillan på Krägga Herrgård

Möte i eget hus

I Sjövillan kan ni ha er konferens helt i avskildhet med Mälaren utanför som storslagen kuliss. Specialpris fram till och med 28 februari.