Krägga herrgård

Svenska Möten

Krägga Herrgård är utvalda och stolta medlemmar av Svenska Möten. Svenska Möten är ett bokningsbolag och en medlemsorganisation för mer än 130 noga utvalda konferensanläggningar, varav ungefär hälften är belägna runt Stockholm och Arlanda.

Samtliga konferensanläggningar har passerat Svenska Mötens tuffa, unika klassificeringssystem och är Svanenmärkta eller medlemmar i Svanens nätverk. Här återfinns kvalitativa storstads- och mötesanläggningar, herrgårdar och slott med kreativa mötesmiljöer.

Mötesmodeller

Svenska Möten har tagit fram fem mötesmodeller som du kan ta hjälp av för att göra era möten bättre. Walk and Talk - Luft och promenad ger ny energi till dina tankar. Navigator- När du behöver ett superstrukturerat möte men där alla ska ha chans att komma till tals. Idéverkstad (även kallad Open Space) - Bolla idéer med medarbetare/kunder och hitta kreativa och nyskapande lösningar. När du vill ta upp frågor som det inte riktigt finns några direkta svar på. Uppkopplad- Vänd upp och ner på mötet, ha dator, telefoner på. Låt de bli en del av mötet. Strategi- När du ska göra upp en långsiktig strategi för företaget, t ex lägga upp en affärsplan.

Vi hoppas att detta ska kunna bidra till inspiration till ert bästa möte. Vill ni diskutera vidare. Kontakta vår Bokning. De är proffs på framgångsrika möten och tipsar dig även gärna om lite mer okonventionella mötesmiljöer.

Nya Krägga Herrgård
Logotyp Krägga Herrgård

Ny profil

Det är med stolthet vi kallar oss för branschens främsta bakåtsträvare. Det tycker vi är att tänka framåt.

”Detta är inte slutet. Det är inte ens början på slutet. Men kanske är det slutet på början.” /Winston Churchill
Tidlösa mötesmiljöer
lounge

Ny design

Samtliga konferensrum och möteslounger har nu genomgått en förvandling i stilfull design.

Möblerna kommer från Lammhults, Fogia och Infurn. Färgskalan är svart, vit och grå samt silver och rött som accentfärger.
Ja till kärleken
Alla hjärtans dag 2015

Frieripaket

Tryfflar och rött vin på rummet, Afternoon tea till levande musik och ett glas Champagne före middagen.

Ni är här och nu. Här finns tid att andas. Och tid för bara varandra. Unna er en helg fylld med kärlek, romantik och värme.