Sjöbastu Mälaren

Sjöbastu

Alldeles vid Mälarens strand, vid vår brygga, ligger den populära, vedeldade sjöbastun. Här kan du njuta av värmen till strålande sjöutsikt. I sjöbastun finns också en lucka i golvet för den som vågar hoppa rakt ner i vattnet! Bastun rymmer upp till 12 personer. Välkommen att förboka!

Pris:
Under våra weekends har ni fri tillgång till hela vårt Sjöspa mellan kl 16-19 (gäller jan-nov).
Vill ni boka Krägga Sjöspa exklusivt är priset 1500 kr / 50 minuter (max 4 personer).
Är ni fler än fyra; se priser här »

I priset ingår handdukar och morgonrock.

SPA-behandlingar

Här på Krägga Herrgård erbjuds SPA-behandlingar för såväl weekend- som konferensgäster. Välj mellan till exempel klassisk massage, aromamassage, ansiktsbehandlingar eller spa-pedikyr.  För alla som bokar SPA-behandling ingår morgonrock, tofflor och 30 minuter i den vedeldade sjöbastun som ligger alldeles intill vår strandlinje vid Mälaren och bryggan. Här kan du koppla av med strålande sjöutsikt. I bastun finns också en lucka i golvet för den som vågar hoppa rakt ner i vattnet! Bastun rymmer upp till 12 personer.

Läs mer om vilka behandlingar vi erbjuder här »

benspark

Weekend

Välkommen att njuta en romantisk weekend, en spa-weekend, en herrgårdsweekend eller en ovanligt skön långweekend.

rosarosor-brygga

Bröllop

Ovanligt ljusa minnen! I vår herrgård arrangerar vi bröllopsmiddagar för upp till 70 personer och i vår festlokal Stallet ryms 300 personer.

Lyxkonferens

Lyxkonferens

Boka en lyxkonferens och koppla av. Upplev det bästa av alla världar. I detta paket är allt redan förberett och ordnat till det bästa.

SPA-Pool

SPA-weekend

Weekend med spapaket för dig som vill ta hand om dig själv lite extra. Gäller fredag till lördag eller lördag till söndag.