Integritets-
policy

Välkommen till vår hemsida

Vi bryr oss om din integritet och vill att du ska känna dig trygg när du besöker vår webbplats. Denna integritetspolicy beskriver hur vi samlar in, använder och skyddar dina personuppgifter.

Vilken information samlar vi in?

När du besöker vår hemsida kan vi samla in följande typer av information:

Hur använder vi din information?

Hur skyddar vi din information?

 

Vi vidtar lämpliga tekniska och organisatoriska åtgärder för att skydda din information från obehörig åtkomst, förlust eller missbruk.

Dela din information

Vi delar inte din personliga information med tredje parter utan ditt uttryckliga samtycke, förutom när det krävs enligt lag.

Dina rättigheter

Du har rätt att begära tillgång till och rättelse av dina personuppgifter som vi har om dig. Du har även rätt att dra tillbaka ditt samtycke till marknadsföringsmeddelanden när som helst. Kontakta oss om du vill utöva dina rättigheter eller om du har frågor om vår integritetspolicy.

Ändringar i integritetspolicyn

Vi kan uppdatera denna integritetspolicy med jämna mellanrum. Eventuella ändringar kommer att publiceras på vår webbplats med den senaste uppdateringsdatumet. Det är viktigt att du regelbundet granskar denna policy för att vara medveten om eventuella ändringar.

Kontakta oss

Om du har frågor eller kommentarer om vår integritetspolicy eller vår hantering av din information, vänligen kontakta oss på [email protected] eller 0171-532 80.

Senast uppdaterad

2023-11-09