Konferens lounge på Krägga Herrgård - 45 minuter från Stockholm

Konferens nära Stockholm

Möten i härtid

Viktiga möten kräver både sin rätta tid och plats. På Krägga regisserar vi ditt möte helt enligt dina önskemål. Här finns stora möteslokaler och små ombonade sammanträdesrum. De generösa ytorna i eventlokal Stallet öppnar för alla möjliga evenemang och lanseringar och det lilla lusthuset vid vattnet för möten på tu man hand. Om du söker en avskild plats finns Sjövillan och Härbret. Var ditt möte än tar plats är omgivningarna rofyllda och ger naturlig tid för eftertanke. 

Krägga Herrgård är idylliskt beläget vid en Mälarvik utanför Bålsta, endast 45 minuter från stan, vare sig stan heter Uppsala, Stockholm eller Arlanda. Krägga Herrgård är utvald av Svenska Möten.

Röd avgång!

Ute i sista minuten? Då är paketet röd avgång något för dig. Titta närmare på vad som är aktuellt erbjudande just nu.

Konferens i eget hus - Sjövillan på Krägga Herrgård

Möte i eget hus

I Sjövillan kan ni ha er konferens helt i avskildhet med Mälaren utanför som storslagen kuliss. Specialpris fram till och med 20 december.

Lyxkonferens på krägga herrgård

Lyxkonferens

Boka en lyxkonferens och koppla av. Upplev det bästa av alla världar. I detta paket är allt redan förberett och ordnat till det bästa.

Ovanligt nära
Konferenslokal Fågelsången i herrgården

Fågelsången

Som namnet antyder - Här utanför fönstret till herrgårdens enda konferenslokal sjunger fåglarna. Ett styrelserum i klassisk stil med närheten till herrgårdens alla bekvämligheter. Härligt ljusinsläpp och en smäcker balkong med sjöutsikt.

Ovanligt mötesvänligt
Konferenslokal

Hummelviken

Konferenslokal Hummelviken är belägen i Östra flygeln och bjuder på en härlig sjöutsikt. I anslutning till lokalen finns fyra grupparbetsrum och alldeles utanför ligger Biljardrummet, en skön lounge för energigivande fikapauser.

Ovanligt populär
Konferenslokal Sjöängen

Sjöängen

Konferenslokal Sjöängen är belägen en trappa upp i Norra flygeln. Med högt till tak, ett härligt ljusinsläpp och en stor balkong med bedårande utsikt över Mälaren är Sjöängen ofta vald som favorit.

Frisk luft
Lusthus Krägga Herrgård

Natur och äventyr

I den vackra naturen finns fantastiska möjligheter för riktigt härliga upplevelser.

På Mälarens vatten kan vi fiska, åka RIB- båt bland havsörnar och paddla kajak. Vintertid blir samma sjö ett salsagolv för skridskoturer.
Sjö-SPA
spa pool

SPA-pool och sjöbastu

I vårt härliga Sjö-SPA på bryggan kan upp till 30 personer njuta magiska solnedgångar tillsammans.

Vedeldad flytande sjöbastu, spapool för 8 personer och skön relax med öppen spis i det söta Lusthuset. Vågskvalp ingår.
Chef's table
Mat i luckan - Chefs Table på Krägga Herrgård

Mat i luckan

Välkommen in i vårt kök! Se våra kockar in action och ta del av tips och kökshemligheter runt Chef's Table.

En ovanligt upplevelserik middag. Ni bestämmer själva hur aktiva ni vill vara och hur mycket ni vill lära. Att bara luta sig tillbaka är också helt okej.