chefs table

Mat i luckan

- Chef's Table på kräggiska

Välkommen in bakom kulisserna. Välkommen in i vårt kök i Stallet. Interagera med våra kockar.
Eller bara njut av en spännande måltidsupplevelse vid Chefs Table. Här och nu.

Mat i luckan
är en unik aktivitet där ni kan mötas och bygga relationer med mat och vin som gemensam nämnare. Här ges tillfälle att följa kockarnas arbete i köket medan de tillreder kvällens middag exklusivt till er.
Ni kan samtala med kockarna som också delar med sig av sina bästa tips och sina största kökshemligheter.

Öppnar ostron vid chefst table på krägga herrgård

Full aktivitet eller bara att luta sig tillbaka och njuta av skådespelet...

Ni bestämmer själva hur aktiva ni vill vara i dialogen men Chefs Table står dukat vid luckan - exklusivt för er.

Chef's Table har plats för 14 personer. Gruppen har en egen kock och egen servitör under kvällen. Råvarorna varierar efter säsong och vi väljer alltid utefter vad som är bäst just för dagen. Ekologiskt och närproducerat är alltid vår strävan och det är inte helt ovanligt att köttet kommer från våra egna marker. Vår köksmästare Martin Andreasson diskuterar gärna fram det bästa upplägget för just er.

Pris ex moms:
1795 kr per person
I priset ingår; ostron, champagne, vinpaket och en fler-rätters middag.

Mat i luckan. Chefs Table på Krägga Herrgård. Uppdukat bord i köket
chefs table