Mat i luckan
- Chef's Table på kräggiska
Välkommen in bakom kulisserna. Välkommen in i vårt kök i Stallet. Interagera med våra kockar.
Eller bara njut av en spännande måltidsupplevelse vid Chefs Table. Här och nu.
Mat i luckan är en unik aktivitet där ni kan mötas och bygga relationer med mat och vin som gemensam nämnare. Här ges tillfälle att följa kockarnas arbete i köket medan de tillreder kvällens middag exklusivt till er.
Ni kan samtala med kockarna som också delar med sig av sina bästa tips och sina största kökshemligheter.
Chef's Table har plats för 12 personer. Gruppen har en egen kock och egen servitör under kvällen. Råvarorna varierar efter säsong och vi väljer alltid utefter vad som är bäst just för dagen. Ekologiskt och närproducerat är alltid vår strävan och det är inte helt ovanligt att köttet kommer från våra egna marker. Vår köksmästare Martin Andreasson diskuterar gärna fram det bästa upplägget för just er.
Pris ex moms:
1795 kr per person (-595 kr vid bokning av helpension = 1200 kr per person).
I priset ingår; ostron, champagne, vinpaket och en fler-rätters middag.