Konferenslokal i Herrgården

Konferenslokaler

- Fem rum, ett stall och en villa

Våra konferenslokaler är ljusa och luftiga. De flesta med en strålande sjöutsikt. I anslutning till lokalerna finns sköna utrymmen för avbrott och pauser. Färsk frukt och vatten finns alltid att tillgå.

Samtliga konferenslokaler har fri wifi-uppkoppling. Här finns projektor, blädderblock, whiteboard, block och pennor. Och förstås våra konferensvärdinnor som ser till att ni har allt ni behöver under er mötesdag.

Ovanligt nära
Konferenslokal Fågelsången i herrgården

Fågelsången

Som namnet antyder - Här utanför fönstret till herrgårdens enda konferenslokal sjunger fåglarna. Ett styrelserum i klassisk stil med närheten till herrgårdens alla bekvämligheter. Härligt ljusinsläpp och en smäcker balkong med sjöutsikt.

Ovanligt mötesvänligt
Konferenslokal

Hummelviken

Konferenslokal Hummelviken är belägen i Östra flygeln och bjuder på en härlig sjöutsikt. I anslutning till lokalen finns fyra grupparbetsrum och alldeles utanför ligger Biljardrummet, en skön lounge för energigivande fikapauser.

Ovanligt högt i tak
Konferenslokal Solbacken

Solbacken

Konferenslokal Solbacken är belägen i Östra flygeln. I anslutning till lokalen finns fyra grupprum. Utanför konferenslokalen finns ett härligt sällskapsrum för energigivande fikapauser. Sommartid bjuder den stenbelagda terrassen in till paus med sjöutsikt.

Ovanligt populär
Konferenslokal Sjöängen

Sjöängen

Konferenslokal Sjöängen är belägen en trappa upp i Norra flygeln. Med högt till tak, ett härligt ljusinsläpp och en stor balkong med bedårande utsikt över Mälaren är Sjöängen ofta vald som favorit.

Ovanligt ostört
Konferenslokal i Sjövillan med sjöutsikt

Sjövillan

Sjövillan är en modern villa med egen trädgård. Det är ljust och öppet med vardagsrum med kakelugn och stor altan mot Mälaren. Den ljusa konferenslokalen rymmer 15 personer och utsikten är magnifik. Här kan ni vara för er själva. Och, vara er själva. I Sjövillan finns också tre dubbelrum.

Ovanligt många möjligheter
Eventlokal Stallet på Krägga Herrgård

Stallet

Stallet är vår största konferenslokal och rymmer 300 personer. Lokalen möbleras och anpassas utifrån varje enskilt syfte och behov. Parkettsittning vid föreläsningar, bankett vid stora middagar eller endast utsmyckning vid workshops, utställningar och produktlanseringar. 600 kvadratmeter möjligheter!

Lyxkonferens på helgen

Helgmöte deluxe

Konferens eller kick off till helgen? Här kan du boka din helgkonferens till extra förmånligt pris och med extra elegans inkluderad.

Konferens i eget hus - Sjövillan på Krägga Herrgård

Möte i eget hus

I Sjövillan kan ni ha er konferens helt i avskildhet med Mälaren utanför som storslagen kuliss. Specialpris just nu!

Hotellrum deluxe

Hotellrum

Totalt finns 33 dubbel- och 13 enkelrum. Efter en god natts sömn avnjuter du frukosten i herrgårdens vackra matsalar.

Lyxkonferens på krägga herrgård

Lyxkonferens

Boka en lyxkonferens och koppla av. Upplev det bästa av alla världar. I detta paket är allt redan förberett och ordnat till det bästa.

Här & Nu

Längesen du fokuserade på riktigt? Välkommen! Du är på tröskeln till ditt skönaste möte nånsin. Ta steget.

Boka här och nu