Lusthus på Krägga Herrgård

Mötesmiljöer

- Endast fantasin sätter gränserna

På Krägga Herrgård finns rum att mötas i under lite mer avslappnade former. Här finns stora öppna salonger och små undanskymda vrår. Här finns Sjöbastu och Sjövilla och ett lusthus med en förtrollande utsikt över Mälaren. Och här finns ett gammalt hönshus som förvandlats till en modern festlokal med plats för människor, produkter och visningar. Låt dig inspireras.

Skönare möten
lounge

Möteslounge

Vi har flera sköna, moderna möteslounger för lite mer informella möten. Känn er som hemma i sofforna framför den sprakande brasan.

Under bar himmel

Sjöterrassen

Mötas ska man göra där man gör det som bäst, där man hittar mest inspiration och kan låta tankar och idéer flöda fritt. Som i friska luften till exempel.

Värmande möten
Sjöbastu

Vedeldad sjöbastu

Alldeles invid vår brygga, ligger den populära, vedeldade sjöbastun. Här kan upp till 12 personer låta diskussionerna gå heta. Eller bara slappna av och njuta.

Bland vilda djur
highland-cattle

Strandpromenaden

Vår två km långa strandpromenad går via betesmarker för skygga, men vänliga, Highland Cattles och vidare ut i skog och mark där vildsvin, rådjur och älg lever vilt.

Lyxkonferens på helgen

Helgmöte deluxe

Konferens eller kick off till helgen? Här kan du boka din helgkonferens till extra förmånligt pris och med extra elegans inkluderad.

Konferens i eget hus - Sjövillan på Krägga Herrgård

Möte i eget hus

I Sjövillan kan ni ha er konferens helt i avskildhet med Mälaren utanför som storslagen kuliss. Specialpris just nu!

Hotellrum deluxe

Hotellrum

Totalt finns 33 dubbel- och 13 enkelrum. Efter en god natts sömn avnjuter du frukosten i herrgårdens vackra matsalar.

Lyxkonferens på krägga herrgård

Lyxkonferens

Boka en lyxkonferens och koppla av. Upplev det bästa av alla världar. I detta paket är allt redan förberett och ordnat till det bästa.