Rådjur på Krägga Herrgård som är utvald av Svenska Möten

Svenska Möten

Krägga Herrgård är utvald och stolt medlem i Svenska Möten. Svenska Möten är experter på möten och hjälper företag och organisationer att utvecklas genom att ta tillvara på kraften i det personliga mötet. Att Krägga Herrgård är utvald av Svenska Möten innebär en garanti för dig som kund att vi möter höga kvalitetskrav och är certifierade enligt Svenska Mötens klassificeringssystem.

Krägga Herrgård äger Svenska Möten tillsammans med ca 130 andra utvalda mötesanläggningar runt om i Sverige. Liksom alla övriga anläggningar är vi Svanenmärkta eller medlemmar i Svanens nätverk.
Läs mer på www.svenskamoten.se.

Svenska Möten sigill

Detta sigill finns bara på anläggningar utvalda av Svenska Möten

Mötesmodeller

Svenska Möten har tagit fram fem mötesmodeller som du kan ta hjälp av för att göra era möten bättre. Walk and Talk - Luft och promenad ger ny energi till dina tankar. Navigator- När du behöver ett superstrukturerat möte men där alla ska ha chans att komma till tals. Idéverkstad (även kallad Open Space) - Bolla idéer med medarbetare/kunder och hitta kreativa och nyskapande lösningar. När du vill ta upp frågor som det inte riktigt finns några direkta svar på. Uppkopplad- Vänd upp och ner på mötet, ha dator, telefoner på. Låt de bli en del av mötet. Strategi- När du ska göra upp en långsiktig strategi för företaget, t ex lägga upp en affärsplan.

Vi hoppas att detta ska kunna bidra till inspiration till ert bästa möte. Vill ni diskutera vidare. Kontakta vår Bokning. De är proffs på framgångsrika möten och tipsar dig även gärna om lite mer okonventionella mötesmiljöer.

Deltagarhantering

Vid större möten och event är det mycket att tänka på. Vi avlastar er gärna genom att ta hand om allt från utskick av inbjudningar, verktyg för deltagarregistrering till skräddarsydd webbsida för ert arrangemang. Ni väljer förstås själva hur mycket eller lite hjälp ni vill ha. I samarbete med Svenska Möten erbjuder vi;

Digital plattform

  • Skräddarsydd hemsida
  • Utskick av inbjudan
  • Verktyg för registrering

Registrering

  • Deltagarregistrering på plats
  • Hantering av namnbrickor
  • Kommunikation med deltagarna innan, under och efter mötet

Uppföljning

  • Återkoppling från samtliga deltagare
  • Sammanställning
  • Rapportering

Mötesrådgivare

Våra innesäljare, Maria och Richard, är certifierade mötesrådgivare. Att vara mötescertifierad av Svenska Möten innebär att våra medarbetare har genomgått en omfattande utbildning med syfte att fungera som rådgivare genom hela boknings- och planeringsprocessen av möten och konferenser.

Välkommen med din förfrågan. Vi garanterar offert inom en timme.

Innesäljare på Krägga Herrgård
Hotellrum deluxe

Hotellrum

Totalt finns 33 dubbel- och 13 enkelrum. Efter en god natts sömn avnjuter du frukosten i herrgårdens vackra matsalar.

SPA-Pool

Sjö-SPA

Spapool på bryggan, flytande vedeldad sjöbastu, relax med öppen spis och sköna SPA-behandlingar.

Konferens i eget hus - Sjövillan på Krägga Herrgård

Möte i eget hus

I Sjövillan kan ni ha er konferens helt i avskildhet med Mälaren utanför som storslagen kuliss. Specialpris just nu!

Här & Nu

Länge sedan du fokuserade på riktigt? Välkommen! Du är på tröskeln till ditt skönaste möte nånsin. Ta steget.

Konferenserbjudanden