lediga_tjanster

Jobba med oss

Vi är alltid intresserade av att komma i kontakt med drivna, engagerade personer som brinner för värdskap i världsklass, älskar mötet med människor och gärna har en fäbless för champagne. Här jobbar vi nära varandra mot gemensamma mål i en underbar miljö mellan himmel och sjö. Spontanansökningar skickas till lars.aggestedt@kragga.se.

Lediga tjänster;

 

 

100 % Servitris / Servitör

Är du personen som ser varje måltid som en högtid? Bubblar du av lycka när du serverar bubbel i bubbelbadet? Får nöjda gäster ditt hjärta att slå volter i bröstet? Är du övertygad om att allt är möjligt tillsammans med andra? Vågar du ta ett steg tillbaka för att komma minst två steg framåt? Pratar du Kräggiska?

Då är din tid här och nu. Och det är hög tid för dig att söka tjänsten som servitris/servitör och bli en del av vårt härliga restaurangteam. Tillsammans med kollegorna tar du hand om våra konferens-bröllops- fest- och weekendgäster och ser till att de får en perfekt kräggisk upplevelse, här och nu.

Vi söker en glad och pigg talang som brinner för service, god mat och dryck. Som är noggrann och trivs även när tempot är högt. Tidigare erfarenhet av arbete i restaurang är meriterande men viktigast för oss är att du har rätt inställning – vill du lära dig så lär vi dig. Välkommen med din ansökan till restaurangchef mattias.lofgren@kragga.se.

Konfferens-lounge på Krägga Herrgård

Konferens

Fem rum, ett stall och en villa. Våra mötesrum är ljusa och modernt utrustade. De flesta med en strålande sjöutsikt. En del med balkong/terrass.

rosarosor-brygga

Bröllop

Ovanligt ljusa minnen! I herrgården arrangeras bröllopsmiddagar för upp till 70 personer och i festlokal Stallet ryms upp till 300 glittrande gäster.

benspark

Weekend

Välkommen att njuta en romantisk weekend, en spa-weekend, en herrgårdsweekend eller en ovanligt skön långweekend.

Hotellrum deluxe

Hotellrum

Totalt finns 33 dubbel- och 13 enkelrum. Efter en god natts sömn avnjuter du frukosten i herrgårdens vackra matsalar.

Konsten att bara vara...

Längesen du andades ut på riktigt? Välkommen! Du är på tröskeln till ditt skönaste häng nånsin. Ta steget.

Boka här och nu