lediga_tjanster

Jobba med oss

Vi är alltid intresserade av att komma i kontakt med drivna, engagerade personer som brinner för värdskap i världsklass, älskar mötet med människor och gärna har en fäbless för champagne. Här jobbar vi nära varandra mot gemensamma mål i en underbar miljö mellan himmel och sjö. Spontanansökningar skickas till lars.aggestedt@kragga.se.

Lediga tjänster;

 

100 % Servitris / Servitör - dag / kväll /helg

Är du personen som ser varje måltid som en högtid? Bubblar du av lycka när du serverar bubbel i bubbelbadet? Får nöjda gäster ditt hjärta att slå volter i bröstet? Är du övertygad om att allt är möjligt tillsammans med andra? Vågar du ta ett steg tillbaka för att komma minst två steg framåt? Pratar du Kräggiska?

Då är din tid här och nu. Och det är hög tid för dig att söka tjänsten som servitris/servitör och bli en del av vårt färgstarka köksteam. Tillsammans med kollegorna tar du hand om våra konferens-bröllops- fest, brunch- och weekendgäster och ser till att de får en perfekt kräggisk upplevelse, här och nu.

Vi söker en lagspelare som brinner för service, god mat och dryck. Som är noggrann och trivs även när tempot är högt. Är du bartender finns även utrymme att släppa loss denna taling inom denna tjänst. Tidigare erfarenhet av arbete i restaurang är meriterande men viktigast för oss är att du har rätt inställning – vill du lära dig så lär vi dig. Välkommen med din ansökan till hotelldirektör lars.aggestedt@kragga.se.

 

100 % Receptionist - dag / kväll /helg

Älskar du att göra ett förstklassigt första intryck? Och är välkommen det vackraste ord du vet? Bjuder du mer än gärna på din tid så att gästerna kan njuta av sin tid? Är du serviceinriktad av naturen - och gillar att ha naturen omkring dig? Snackar du Kräggiska?
 
Då är din tid här och nu. Och det är hög tid för dig att söka tjänsten som receptionist och bli en del av vårt härliga team. Tillsammans med kollegorna bjuder du på kräggiskt värdskap och skapar de bästa av världar för våra gäster.
 
Vi söker en glad och utåtriktad talang som älskar att ge makalöst bra service. Som trivs i högt tempo och är övertygad om att tillsammans är allt möjligt. Förutom att serva gästerna och ta hand om privatbokning ges möjlighet att både vara aktivitetsledare för alla roliga kräggiska aktiviteter som vi arrangerar i egen regi - och kombinera med arbetspass som konferensvärd. Tidigare erfarenhet av liknande tjänst är ett plus, men det viktigaste är att du har rätt inställning och viljan att lära dig mer - det finns mycket kunskap att hämta på plats. Välkommen med din ansökan till hotelldirektör lars.aggestedt@kragga.se.

 

100 % konferensvärd/värdinna - dag / kväll / helg

Älskar du att regissera möten med lyckliga slut? Är du den som ser nya mötesmöjligheter bakom varje guldkantat hörn? Sprider du positiv energi och kan skapa gruppdynamik vid en Mälarvik? Siktar du mot trädtopparna och når stjärnorna? Snackar du kräggiska? 
 
Då är din tid här och nu. Och det är hög tid för dig att söka tjänsten som konferensvärdinna. Tillsammans med vårt team tar du hand om våra konferensgäster och ser till att de får tidernas bästa upplevelse -  och skickar med minnen som håller i evighet. 
 
Vi söker nu en driven talang som tänker långsiktigt men kan ta snabba beslut. Som är flexibel, nyfiken och serviceinriktad. Förutom att serva gästerna under konferensen ges möjlighet att både vara aktivitetsledare för alla roliga kräggiska aktiviteter som vi arrangerar i egen regi och kombinera med arbetspass i receptionen. Är det du? Välkommen med din ansökan till hotelldirektör lars.aggestedt@kragga.se.
Konfferens-lounge på Krägga Herrgård

Konferens

Fem rum, ett stall och en villa. Våra mötesrum är ljusa och modernt utrustade. De flesta med en strålande sjöutsikt. En del med balkong/terrass.

rosarosor-brygga

Bröllop

Ovanligt ljusa minnen! I herrgården arrangeras bröllopsmiddagar för upp till 70 personer och i festlokal Stallet ryms upp till 300 glittrande gäster.

benspark

Weekend

Välkommen att njuta en romantisk weekend, en spa-weekend, en herrgårdsweekend eller en ovanligt skön långweekend.

Hotellrum deluxe

Hotellrum

Totalt finns 33 dubbel- och 13 enkelrum. Efter en god natts sömn avnjuter du frukosten i herrgårdens vackra matsalar.

Konsten att bara vara...

Längesen du andades ut på riktigt? Välkommen! Du är på tröskeln till ditt skönaste häng nånsin. Ta steget.

Boka här och nu