personal

Jobba med oss

Vi är alltid intresserade av att komma i kontakt med drivna, engagerade personer som brinner för värdskap i världsklass, älskar mötet med människor och gärna har en fäbless för champagne. Här jobbar vi nära varandra mot gemensamma mål i en underbar miljö mellan himmel och sjö. Spontanansökningar skickas till jobba@kragga.se.

Lediga tjänster;

Receptionist/Konferensvärdinna – kvällar, helger
Älskar du att ge makalöst bra service och har ett leende som smittar? Skulle du gilla att spendera dina dagar i underbar miljö, mellan himmel och sjö? Då är det dig vi söker! Skicka din ansökan till receptionschef; malin.palm@kragga.se. Tidigare erfarenhet av arbete inom service är meriterande men viktigast för oss är att du har rätt inställning - då lär vi dig.

Tjänsten är på deltid och arbetstiden är förlagd till dag/kväll/helg. I veckorna tar vi hand om vi våra härliga konferensgäster och på helgerna är det bröllops- fest- och weekendgäster som livsnjuter på herrgården. Du kommer att ingå i ett professionellt och glatt gäng som brinner för att ge marknadens bästa service!

Serveringspersonal, fast och extra. Dag/kväll/helg.
Vi söker nu fler talanger i form av fast- och extrapersonal till vårt redan färgstarka restaurangteam. Hos oss är kvalitet, högt tempo ihop med en skön stämning några av hörnstenarna. I veckorna tar vi hand om vi våra härliga konferensgäster och på helgerna är det bröllops- fest- brunch- och weekendgäster som livsnjuter på herrgården.

Tidigare erfarenhet av arbete i restaurang är meriterande men viktigast för oss är att du har rätt inställning - då lär vi dig. Så, har du ett brinnande intresse för service, mat och dryck? Går du igång på att ge gästen en upplevelse utöver det vanliga? Tveka då inte att skicka din ansökan till restaurangchef mattias.lofgren@kragga.se.

Senaste nytt från vår restaurang »

Kock, fast och extra. Dag/kväll/helg
Vi behöver ytterligare förstärkning till vårt köksteam. Vår matfilosofi är enkel; Vi krånglar inte till det i onödan, bara det är onödigt gott. Vi hämtar inspiration från det "gamla goda" och tillreder rätterna i framtidens tappning; på kräggiska. Råvarorna hämtar vi där de är som bäst för dagen och gärna så lokalt som möjligt.

Vi söker nu en lagspelare med skön attityd och hög energi. Vi vill att du har arbetat som kock ett par år, kan jobba självständig men lika bra i team. Är det du? Välkommen med din ansökan till köksmästare; martin.andreasson@kragga.se.

Senaste nytt från vårt kök;
Mat i luckan - Chefs Table på Kräggiska »
Husman in i finrummet - Falukorv på kräggiska »

 

Konferens

Fem rum, ett stall och en villa. Våra konferenslokaler är ljusa och modernt utrustade. De flesta med en strålande sjöutsikt.

rosarosor-brygga

Bröllop

Ovanligt ljusa minnen! I vår herrgård arrangerar vi bröllopsmiddagar för upp till 70 personer och i vår festlokal Stallet ryms 300 personer.

benspark

Weekend

Välkommen att njuta en romantisk weekend, en spa-weekend, en herrgårdsweekend eller en ovanligt skön långweekend.

Hotellrum deluxe

Hotellrum

Totalt finns 32 dubbel- och 13 enkelrum. Efter en god natts sömn avnjuter du frukosten i herrgårdens vackra matsalar.