lediga_tjanster

Jobba med oss

Vi är alltid intresserade av att komma i kontakt med drivna, engagerade personer som brinner för värdskap i världsklass, älskar mötet med människor och gärna har en fäbless för champagne. Här jobbar vi nära varandra mot gemensamma mål i en underbar miljö mellan himmel och sjö. Spontanansökningar skickas till lars.aggestedt@kragga.se.

Lediga tjänster;

 

100 % Kock

Älskar du att få både människor och smaklökar att göra piruetter? Är du övertygad om att allt är möjligt tillsammans med andra? Gillar du både långsiktiga relationer och långkok? Vågar du ta ett steg tillbaka för att komma minst två steg framåt? Snackar du Kräggiska?

Då är din tid här och nu! Och det är hög tid för dig att söka tjänsten när vi nu behöver ytterligare förstärkning i vårt sköna köksteam. Vår matfilosofi är enkel; Vi krånglar inte till det i onödan, bara det är onödigt gott. Vi hämtar inspiration från det "gamla goda" och tillreder rätterna i framtidens tappning; på kräggiska. Råvarorna hämtar vi där de är som bäst för dagen och gärna så lokalt som möjligt. Husman in i finrummet.

Vi söker nu en lagspelare med skön attityd och hög energi. Vi vill att du har arbetat som kock ett par år, kan jobba självständig men lika bra i team. Är det du? Välkommen med din ansökan till Food & Beverage Manager; martin.andreasson@kragga.se.

Tjänsten är en tillsvidareanställning, 100 % dag/kväll. Tillträde 8 augusti.

100 % Servitris / Servitör - dag / kväll /helg

Är du personen som ser varje måltid som en högtid? Bubblar du av lycka när du serverar bubbel i bubbelbadet? Får nöjda gäster ditt hjärta att slå volter i bröstet? Är du övertygad om att allt är möjligt tillsammans med andra? Vågar du ta ett steg tillbaka för att komma minst två steg framåt? Pratar du Kräggiska?

Då är din tid här och nu. Och det är hög tid för dig att söka tjänsten som servitris/servitör och bli en del av vårt färgstarka köksteam. Tillsammans med kollegorna tar du hand om våra konferens-bröllops- fest, brunch- och weekendgäster och ser till att de får en perfekt kräggisk upplevelse; Här och Nu.

Vi söker en lagspelare som brinner för service, god mat och dryck. Som är noggrann och trivs även när tempot är högt. Är du bartender finns även utrymme att släppa loss denna talang inom denna tjänst. Tidigare erfarenhet av arbete i restaurang är meriterande men viktigast för oss är att du har rätt inställning – vill du lära dig så lär vi dig. Välkommen med din ansökan till Food & Beverage Manager martin.andreasson@kragga.se.

 

Konfferens-lounge på Krägga Herrgård

Konferens

Fem rum, ett stall och en villa. Våra mötesrum är ljusa och modernt utrustade. De flesta med en strålande sjöutsikt. En del med balkong/terrass.

rosarosor-brygga

Bröllop

Ovanligt ljusa minnen! I herrgården arrangeras bröllopsmiddagar för upp till 70 personer och i festlokal Stallet ryms upp till 300 glittrande gäster.

benspark

Weekend

Välkommen att njuta en romantisk weekend, en spa-weekend, en herrgårdsweekend eller en ovanligt skön långweekend.

Hotellrum deluxe

Hotellrum

Totalt finns 33 dubbel- och 13 enkelrum. Efter en god natts sömn avnjuter du frukosten i herrgårdens vackra matsalar.

Konsten att bara vara...

Längesen du andades ut på riktigt? Välkommen! Du är på tröskeln till ditt skönaste häng nånsin. Ta steget.

Boka här och nu