nytt gym – Fys & mys

Fri gymträning i frisk lantluft och med strålande sjöutsikt. Som ute – fast inne. Ja, nu slår vi upp portarna till vårt nybyggda, fullt utrustade gym.

Gym
Gym Fys & Mys
Filosofin bakom bygget har varit; Gott att leva – lustfyllt att träna. Och att alla sinnen ska få sitt. Vi tänker; först pumpa sen skumpa. Alla gäster har fri tillgång till Krägga Fys & Mys som är öppet 24/7.

Gym

Utrustning

Här finns: löpband, roddmaskin, crosstrainer, lats/rodd-maskin kombi, massor av hantlar i olika valörer, kettlebells, pilatesboll, maghjul, yogamattor, foamroller, hopprem mm… Helt öppningsbar glasvägg mot sjösidan och härlig terrass för den som vill utföra vissa övningar utomhus. Eller chilla efteråt.

Fler nyheter
Nybyggt hotell

Nytt under solen

Vår nya Strandpaviljong med tio sköna hotellrum börjar ta form. I bottenplan fem Deluxerum Plus med egen terrass så nära vattnet att man nästan kan doppa tårna – och på övre plan, fem Deluxe Plus med vidunderlig sjöutsikt.
Herrgården på Krägga Herrgård

Vattenfall Eldistribution bjuder in!

Onsdagen den 10 april och torsdagen den 11 april mellan klockan 16:30-19:30 håller Vattenfall Eldistribution öppet hus för att ge information och ge möjligheten att ställa frågor.
justin-corrans-KWV

Winemakers Dinner med Justin Corrans

Torsdagen den 14 mars har vi den stora äran att gästas av Justin Corrans, chefsvinmakare på KWV i Sydafrika. Välkommen till en exklusiv Winemakers Dinner på Krägga Herrgård.