Matsal herrgården

Matsalar

I herrgårdens vackra matsalar serveras frukost, lunch och middag. Middagen som många av våra gäster ser som en av kvällens absoluta höjdpunkt. Den gåtfulla stämningen är svår att beskriva, den måste upplevas. Kanske beror den på den fantastiska maten; eller den vackra miljön; eller så är det passionen hos personalen när de ser till att alla detaljer stämmer överens och harmonierar. Eller kanske allt på en och samma gång.

I herrgården finns tre matsalar och en mysig chambre separée. Den största matsalen rymmer ca 60 personer. I festlokalen Stallet arrangerar vi middagar för upp till 250 personer. Välkommen till bords! 

 

Festlokal

Festlokal Stallet är 600 kvadratmeter stort i ett plan och en imponerande lokal för storslagna evenemang och fester. Här är ljust, rymligt och flexibelt, med fantastiska möjligheter för t ex banketter, mingelmiddagar eller majestätiska fester. Lokalen kan möbleras på många olika sätt och en mobil scen kan placeras var som helst i lokalen. 300 personer kan umgås här.

All fakta om Stallet »

Läs mer om bröllop här »

Festlokal Stallet på krägga Herrgård
Lyxkonferens på krägga herrgård

Lyxkonferens

Boka en lyxkonferens och koppla av. Upplev det bästa av alla världar. I detta paket är allt redan förberett och ordnat till det bästa.

benspark

Weekend

Välkommen att njuta en romantisk weekend, en spa-weekend, en herrgårdsweekend eller en ovanligt skön långweekend.

rosarosor-brygga

Bröllop

Ovanligt ljusa minnen! I herrgården arrangeras bröllopsmiddagar för upp till 70 personer och i festlokal Stallet ryms upp till 300 glittrande gäster.

Afternoon Tea serveras på herrgårdsterrassen

Afternoon tea

Lördagar kl 1230-1600 serveras vårt afternoon tea med naggande goda bakverk från herrgårdens eget bageri.

Konsten att bara vara...

Längesen du andades ut på riktigt? Välkommen! Du är på tröskeln till ditt skönaste häng nånsin. Ta steget.

Boka här och nu