Krägga-Kampen

Krägga-kampen
Samarbete, ny kunskap
och mycket skratt

När du har bestämt dig - offert inom en timme Skicka en förfrågan»

Kräggakampen

Samarbete under aktiva och roliga former.

Välkommen till Kräggakampen. Välkommen till en helt ny(gammal) värld. Vi är mycket stolta att presentera en unik, härproducerad aktivitet som vi arrangerar helt i egen regi.

Förbered dig på social samvaro, ny kunskap, klurighet, finurlighet, tankeverksamhet, precision och många skratt.
I Kräggakampen kan precis alla vara med och bidra.

pris ink moms

495 kr per person (minimidebitering 4 950 kr)
I priset ingår även pris till prisutdelningen.

så här går det till…

Fem stationer

Handelsboden, Tegelbruket, Naturen, Årtalsjakten och Världen är namnen på de olika stationerna. I Handelsboden triggas doft- och smaksinne och väcker garanterat nostalgiska känslor genom inredning och innehåll medan Världen tar lagen med på en spännande kunskapsresa, inspirerad av ”På Spåret”, med inslag av kodknäckning och detektivarbete.

Vi rekommenderar 5-8 personer / lag.

Krägga-kampen
Krägga Kampen

Utanför boxen

Stationen Tegelbruket utmanar gruppens logiska talanger och kräver kreativitet långt utanför boxen (och tegelväggen) medan Naturen handlar om att tänka hållbart för att uppnå ett hållbart lagresultat. Årtalsjakten är en jakt på svunna minnen och nya svar.

All aktivitet sker inomhus i vårt 300 kvadrat nya aktivitetsloft. Ombyte krävs inte. Aktiviteten håller på ca 90 minuter och avslutas med en rafflande prisutdelning.

För 10-60 deltagare

 I Kräggakampen kan 10-60 deltagare vara med. Vi serverar gärna snacks och dryck i anslutning till aktiviteten och slår gärna ett slag för är att kicka i gång konferensen med denna aktivitet redan i samband med ankomstkaffet. En riktigt bra icebreaker som ger gott utslag på resten av mötesdagen i form av skön stämning som öppnar upp för att fler i teamet kommer bidra till ett framgångsrikt mötet.

1940-dans