Fira Alla Hjärtans Dag

Njut en riktigt god helg fylld med kärlek, värme och bad under stjärorna. Vakna utvilad och möt morgon-ljuset med din kära på en romantisk Alla Hjärtans Weekend. Den 10 och 14 februari.


Kärleken är värd att fira alla dagar och på Alla ❤️ Dag förstås lite extra. Välkommen att njuta en riktigt god helg (eller vardag) fylld med kärlek, avkoppling, lyx, värme och SPA-bad under bar himmel. Vakna utvilad och möt morgonljuset med din kära på en romantisk Alla Hjärtans Weekend Sjö-SPA med jacuzzi på bryggan, två härliga sjö-bastur och relax ingår. Morgonrock och tofflor finns på hotellrummet. Liksom tryfflar och champagne. Incheckning från kl 1500.

Ni serveras en härlig fyrarätters middag och sover gott i sängar från Hästen eller Jensen. På avresedagen avnjuter ni sedan en lååång frukost med nybakt, hemlagat, här- och närproducerat i herrgården.

alla-hjartans-dag-weekend på Krägga Herrgård
Fler nyheter
Konferenslokal med sjöutsikt på Krägga Herrgård

Nytt i våra mötesrum

Nymålade väggar och nya mattor pryder nu alla våra konferenslokaler. Utsikten är lika vacker som vanligt.
Nybyggd strandpaviljong på Krägga Herrgård

Strandpaviljongen update

Vår nya Strandpaviljong med tio sköna hotellrum är nu bara några veckor i från färdigt. I bottenplan fem Deluxerum Plus med egen terrass så nära vattnet att man nästan kan doppa tårna – och på övre plan, fem Deluxe Plus med ljuvlig sjöutsikt.
Hotellrum Härbret på Krägga Herrgård

Härbret i ny vårkostym

Nyslipade golv, nya tapeter och ny inredning pryder nu lilla Härbret. Här bjuds ett ett eget litet rött hus i två våningar med en magnifik sjöutsikt och egen privat terrass.