Fira Alla Hjärtans Dag

Njut en riktigt god helg fylld med kärlek, värme och bad under stjärorna. Vakna utvilad och möt morgon-ljuset med din kära på en romantisk Alla Hjärtans Weekend. Den 10 och 14 februari.


Kärleken är värd att fira alla dagar och på Alla ❤️ Dag förstås lite extra. Välkommen att njuta en riktigt god helg (eller vardag) fylld med kärlek, avkoppling, lyx, värme och SPA-bad under bar himmel. Vakna utvilad och möt morgonljuset med din kära på en romantisk Alla Hjärtans Weekend Sjö-SPA med jacuzzi på bryggan, två härliga sjö-bastur och relax ingår. Morgonrock och tofflor finns på hotellrummet. Liksom tryfflar och champagne. Incheckning från kl 1500.

Ni serveras en härlig fyrarätters middag och sover gott i sängar från Hästen eller Jensen. På avresedagen avnjuter ni sedan en lååång frukost med nybakt, hemlagat, här- och närproducerat i herrgården.

alla-hjartans-dag-weekend på Krägga Herrgård
Fler nyheter
Nybyggt hotell

Nytt under solen

Vår nya Strandpaviljong med tio sköna hotellrum börjar ta form. I bottenplan fem Deluxerum Plus med egen terrass så nära vattnet att man nästan kan doppa tårna – och på övre plan, fem Deluxe Plus med vidunderlig sjöutsikt.
Herrgården på Krägga Herrgård

Vattenfall Eldistribution bjuder in!

Onsdagen den 10 april och torsdagen den 11 april mellan klockan 16:30-19:30 håller Vattenfall Eldistribution öppet hus för att ge information och ge möjligheten att ställa frågor.
justin-corrans-KWV

Winemakers Dinner med Justin Corrans

Torsdagen den 14 mars har vi den stora äran att gästas av Justin Corrans, chefsvinmakare på KWV i Sydafrika. Välkommen till en exklusiv Winemakers Dinner på Krägga Herrgård.