Fira Alla Hjärtans Dag

Njut en riktigt god helg fylld med kärlek, värme och bad under stjärorna. Vakna utvilad och möt morgon-ljuset med din kära på en romantisk Alla Hjärtans Weekend. Den 10 och 14 februari.


Kärleken är värd att fira alla dagar och på Alla ❤️ Dag förstås lite extra. Välkommen att njuta en riktigt god helg (eller vardag) fylld med kärlek, avkoppling, lyx, värme och SPA-bad under bar himmel. Vakna utvilad och möt morgonljuset med din kära på en romantisk Alla Hjärtans Weekend Sjö-SPA med jacuzzi på bryggan, två härliga sjö-bastur och relax ingår. Morgonrock och tofflor finns på hotellrummet. Liksom tryfflar och champagne. Incheckning från kl 1500.

Ni serveras en härlig fyrarätters middag och sover gott i sängar från Hästen eller Jensen. På avresedagen avnjuter ni sedan en lååång frukost med nybakt, hemlagat, här- och närproducerat i herrgården.

alla-hjartans-dag
Fler nyheter

Ny hemsida

Välkommen till vår nya hemsida! Vi hoppas den ska inspirera till ännu skönare möten, festligare fester och här-ligare helger.

Tävla och vinn

FOTOTÄVLING på Facebook – Vinn presentkort på en lyxig julbords-weekend för 2 till julbordspremiären den 24 november. Så här går tävlingen till...
Svanen-certifiering

Svanencertifiering

Vi är otroligt stolta över att  åter igen ta emot certifikatet efter att vi även i år klarat Svanens nya tuffa krav.