Antikrundan kommer!

Antikrundans uppskjutna Sverigeturné från förra året blir av denna sommar istället och vi är så stolta och glada att vårt Krägga Herrgård blir arena och inspelningsplats.

Antikrundan Anne Lundberg

Programledare Anne Lundberg och 21 av Sveriges främsta antikexperter reser ut i Sverige för att – nästan som vanligt – möta tittare som vill ha sina föremål värderade. Och lördagen den 28 augusti är det lilla vi som har den stora äran att gästas av dem. Krägga Herrgård är nämligen en av sex platser de besöker under sommaren.

Så, har du någon gammal dyrgrip på vinden som du funderar över? Gå in och ansök till årets runda på länken »» shortaudition.net/antikrundan


– Vi blev väldigt förtjusta i miljön på Krägga, det är en otroligt vacker plats med sin gula herrgård alldeles vid vattnet. Håbo ligger ju också hyggligt nära både Stockholm och Uppsala, säger Pernilla Månsson Colt. Nu hoppas vi bara på vackert väder, vaccin och att smittspridningen går ner.

Såklart blir vi stolta som tuppar här på herrgården 🙂


Fler nyheter

Ny hemsida

Välkommen till vår nya hemsida! Vi hoppas den ska inspirera till ännu skönare möten, festligare fester och här-ligare helger.

Tävla och vinn

FOTOTÄVLING på Facebook – Vinn presentkort på en lyxig julbords-weekend för 2 till julbordspremiären den 24 november. Så här går tävlingen till...
alla-hjartans-dag

Alla Hjärtans dag

Njut en riktigt god helg fylld med kärlek, värme och bad under stjärnorna. Vakna utvilad och möt morgonljuset med din kära på en romantisk Alla Hjärtans Weekend.