Antikrundan kommer!

Antikrundans uppskjutna Sverigeturné från förra året blir av denna sommar istället och vi är så stolta och glada att vårt Krägga Herrgård blir arena och inspelningsplats.

Antikrundan Anne Lundberg

Programledare Anne Lundberg och 21 av Sveriges främsta antikexperter reser ut i Sverige för att – nästan som vanligt – möta tittare som vill ha sina föremål värderade. Och lördagen den 28 augusti är det lilla vi som har den stora äran att gästas av dem. Krägga Herrgård är nämligen en av sex platser de besöker under sommaren.

Så, har du någon gammal dyrgrip på vinden som du funderar över? Gå in och ansök till årets runda på länken »» shortaudition.net/antikrundan


– Vi blev väldigt förtjusta i miljön på Krägga, det är en otroligt vacker plats med sin gula herrgård alldeles vid vattnet. Håbo ligger ju också hyggligt nära både Stockholm och Uppsala, säger Pernilla Månsson Colt. Nu hoppas vi bara på vackert väder, vaccin och att smittspridningen går ner.

Såklart blir vi stolta som tuppar här på herrgården 🙂


Fler nyheter
Julbord på Krägga Herrgård

Julbordspremiär

Alla goda ting är sju, åtminstone på vårt traditionella, hemlagade, dignande julbord - som serveras i en vacker, exklusiv, klassisk tappning. Premiär den 22 november.
Konferenslokal med sjöutsikt på Krägga Herrgård

Nytt i våra mötesrum

Nymålade väggar och nya mattor pryder nu alla våra konferenslokaler. Utsikten är lika vacker som vanligt.
Nybyggd strandpaviljong på Krägga Herrgård

Strandpaviljongen update

Vår nya Strandpaviljong med tio sköna hotellrum är nu bara några veckor i från färdigt. I bottenplan fem Deluxerum Plus med egen terrass så nära vattnet att man nästan kan doppa tårna – och på övre plan, fem Deluxe Plus med ljuvlig sjöutsikt.