Antikrundan kommer!

Antikrundans uppskjutna Sverigeturné från förra året blir av denna sommar istället och vi är så stolta och glada att vårt Krägga Herrgård blir arena och inspelningsplats.

Antikrundan Anne Lundberg

Programledare Anne Lundberg och 21 av Sveriges främsta antikexperter reser ut i Sverige för att – nästan som vanligt – möta tittare som vill ha sina föremål värderade. Och lördagen den 28 augusti är det lilla vi som har den stora äran att gästas av dem. Krägga Herrgård är nämligen en av sex platser de besöker under sommaren.

Så, har du någon gammal dyrgrip på vinden som du funderar över? Gå in och ansök till årets runda på länken »» shortaudition.net/antikrundan


– Vi blev väldigt förtjusta i miljön på Krägga, det är en otroligt vacker plats med sin gula herrgård alldeles vid vattnet. Håbo ligger ju också hyggligt nära både Stockholm och Uppsala, säger Pernilla Månsson Colt. Nu hoppas vi bara på vackert väder, vaccin och att smittspridningen går ner.

Såklart blir vi stolta som tuppar här på herrgården 🙂


Fler nyheter
Nybyggt hotell

Nytt under solen

Vår nya Strandpaviljong med tio sköna hotellrum börjar ta form. I bottenplan fem Deluxerum Plus med egen terrass så nära vattnet att man nästan kan doppa tårna – och på övre plan, fem Deluxe Plus med vidunderlig sjöutsikt.
Herrgården på Krägga Herrgård

Vattenfall Eldistribution bjuder in!

Onsdagen den 10 april och torsdagen den 11 april mellan klockan 16:30-19:30 håller Vattenfall Eldistribution öppet hus för att ge information och ge möjligheten att ställa frågor.
justin-corrans-KWV

Winemakers Dinner med Justin Corrans

Torsdagen den 14 mars har vi den stora äran att gästas av Justin Corrans, chefsvinmakare på KWV i Sydafrika. Välkommen till en exklusiv Winemakers Dinner på Krägga Herrgård.