Grattis Maria!

Vi gratulerar vår härliga innesäljare Maria Juhlin som efter genomförd utbildning stolt kan titulera sig certifierad mötesrådgivare.


Jo, vi vet. Maria var en lysande stjärna på bokningen redan före utbildningen – men nu är hon alltså om möjligt ännu vassare. Med andra ord; nu finns det ännu större anledning att vända sig till vår bokning för att få hjälp med er nästa konferens 😉

Här garanterar vi offert inom en timme och bästa tänkbara rådgivning för ert möte: [email protected], 0171-532 80 (#1) eller på chatten på hemsidan.

Att vara mötescertifierad av Svenska Möten innebär att medarbetare på vår anläggning har genomgått en omfattande utbildning med syfte att fungera som rådgivare genom hela boknings- och planeringsprocessen av möten och konferenser. Genom att certifiera våra medarbetare säkerställer vi att vi har den kunskap som krävs för att vi på bästa sätt ska guida dig som kund till bättre och mer effektfulla möten som uppfyller dina syften och mål.

Mötesrådgivare
Fler nyheter
Nybyggt hotell

Nytt under solen

Vår nya Strandpaviljong med tio sköna hotellrum börjar ta form. I bottenplan fem Deluxerum Plus med egen terrass så nära vattnet att man nästan kan doppa tårna – och på övre plan, fem Deluxe Plus med vidunderlig sjöutsikt.
Herrgården på Krägga Herrgård

Vattenfall Eldistribution bjuder in!

Onsdagen den 10 april och torsdagen den 11 april mellan klockan 16:30-19:30 håller Vattenfall Eldistribution öppet hus för att ge information och ge möjligheten att ställa frågor.
justin-corrans-KWV

Winemakers Dinner med Justin Corrans

Torsdagen den 14 mars har vi den stora äran att gästas av Justin Corrans, chefsvinmakare på KWV i Sydafrika. Välkommen till en exklusiv Winemakers Dinner på Krägga Herrgård.