Grattis Maria!

Vi gratulerar vår härliga innesäljare Maria Juhlin som efter genomförd utbildning stolt kan titulera sig certifierad mötesrådgivare.


Jo, vi vet. Maria var en lysande stjärna på bokningen redan före utbildningen – men nu är hon alltså om möjligt ännu vassare. Med andra ord; nu finns det ännu större anledning att vända sig till vår bokning för att få hjälp med er nästa konferens 😉

Här garanterar vi offert inom en timme och bästa tänkbara rådgivning för ert möte: bok[email protected], 0171-532 80 (#1) eller på chatten på hemsidan.

Att vara mötescertifierad av Svenska Möten innebär att medarbetare på vår anläggning har genomgått en omfattande utbildning med syfte att fungera som rådgivare genom hela boknings- och planeringsprocessen av möten och konferenser. Genom att certifiera våra medarbetare säkerställer vi att vi har den kunskap som krävs för att vi på bästa sätt ska guida dig som kund till bättre och mer effektfulla möten som uppfyller dina syften och mål.

Mötesrådgivare
Fler nyheter

Ny hemsida

Välkommen till vår nya hemsida! Vi hoppas den ska inspirera till ännu skönare möten, festligare fester och här-ligare helger.

Tävla och vinn

FOTOTÄVLING på Facebook – Vinn presentkort på en lyxig julbords-weekend för 2 till julbordspremiären den 24 november. Så här går tävlingen till...
alla-hjartans-dag

Alla Hjärtans dag

Njut en riktigt god helg fylld med kärlek, värme och bad under stjärnorna. Vakna utvilad och möt morgonljuset med din kära på en romantisk Alla Hjärtans Weekend.