Nyhet i vårt gym – Power Plate Pro 7

Vår senaste satsning gör det lätt att fixa nyårslöftet. Power Plate Pro 7 är en av de mest avancerade och mångsidiga vibrationsplattorna som finns på marknaden.


Power Plate Pro 7 erbjuder en snabb och effektiv tränings-upplevelse som passar både erfarna träningsentusiaster och nybörjare. Alltså; ytterligare ett skäl att besöka vårt härliga gym ”Fys & Mys” under din vistelse.

Power Plate Pro 7 har det senaste inom interaktiv pekskärmsteknik och har inbyggd proMOTION™ teknologi för att kunna erbjuda ett skräddarsytt helkropps- vibrationsträningspass med bara en knapptryckning.

Här är några ytterligare skäl till varför vi valt att uppgradera vårt gym med just detta häftiga träningsredskap:

  • Effektivitet: Med Power Plate Pro 7 kan du som gäst snabbt och enkelt utföra ett effektivt träningspass på kortare tid än med traditionell träning.
  • Mångsidighet: Den kan användas för en rad olika övningar och träningsprogram, från styrka och kondition till avslappning och massage.
  • Tidsbesparing: Perfekt för besökare och konferens-deltagare som vill få in träning mellan möten eller aktiviteter.
Fler nyheter
Konferenslokal med sjöutsikt på Krägga Herrgård

Nytt i våra mötesrum

Nymålade väggar och nya mattor pryder nu alla våra konferenslokaler. Utsikten är lika vacker som vanligt.
Nybyggd strandpaviljong på Krägga Herrgård

Strandpaviljongen update

Vår nya Strandpaviljong med tio sköna hotellrum är nu bara några veckor i från färdigt. I bottenplan fem Deluxerum Plus med egen terrass så nära vattnet att man nästan kan doppa tårna – och på övre plan, fem Deluxe Plus med ljuvlig sjöutsikt.
Hotellrum Härbret på Krägga Herrgård

Härbret i ny vårkostym

Nyslipade golv, nya tapeter och ny inredning pryder nu lilla Härbret. Här bjuds ett ett eget litet rött hus i två våningar med en magnifik sjöutsikt och egen privat terrass.