Nyhet i vårt gym – Power Plate Pro 7

Vår senaste satsning gör det lätt att fixa nyårslöftet. Power Plate Pro 7 är en av de mest avancerade och mångsidiga vibrationsplattorna som finns på marknaden.


Power Plate Pro 7 erbjuder en snabb och effektiv tränings-upplevelse som passar både erfarna träningsentusiaster och nybörjare. Alltså; ytterligare ett skäl att besöka vårt härliga gym ”Fys & Mys” under din vistelse.

Power Plate Pro 7 har det senaste inom interaktiv pekskärmsteknik och har inbyggd proMOTION™ teknologi för att kunna erbjuda ett skräddarsytt helkropps- vibrationsträningspass med bara en knapptryckning.

Här är några ytterligare skäl till varför vi valt att uppgradera vårt gym med just detta häftiga träningsredskap:

  • Effektivitet: Med Power Plate Pro 7 kan du som gäst snabbt och enkelt utföra ett effektivt träningspass på kortare tid än med traditionell träning.
  • Mångsidighet: Den kan användas för en rad olika övningar och träningsprogram, från styrka och kondition till avslappning och massage.
  • Tidsbesparing: Perfekt för besökare och konferens-deltagare som vill få in träning mellan möten eller aktiviteter.
Fler nyheter
Valborgsfirande på Krägga Herrgård

Valborgsfirande

Möt våren på herrgården och njut ett ovanligt skönt dygn på Valborg. Entré till Krägga Sjö-SPA ingår och en värmande majbrasa väntar.
Påskweekend på Krägga Herrgård

Fira påsk på herrgården

Välkommen att fira en guldkantad påsk på herrgården. Njut av våren och det goda livet i naturskön miljö. Entré till krägga Sjö-SPA ingår.
Krägga Herrgård

Nytt statligt avtal

Stolta och glada! Vi är ett av de konferenshotell som åter blivit utvalda vid Kammarkollegiets upphandling av konferenstjänster.