Nyhet i vårt gym – Power Plate Pro 7

Vår senaste satsning gör det lätt att fixa nyårslöftet. Power Plate Pro 7 är en av de mest avancerade och mångsidiga vibrationsplattorna som finns på marknaden.


Power Plate Pro 7 erbjuder en snabb och effektiv tränings-upplevelse som passar både erfarna träningsentusiaster och nybörjare. Alltså; ytterligare ett skäl att besöka vårt härliga gym ”Fys & Mys” under din vistelse.

Power Plate Pro 7 har det senaste inom interaktiv pekskärmsteknik och har inbyggd proMOTION™ teknologi för att kunna erbjuda ett skräddarsytt helkropps- vibrationsträningspass med bara en knapptryckning.

Här är några ytterligare skäl till varför vi valt att uppgradera vårt gym med just detta häftiga träningsredskap:

  • Effektivitet: Med Power Plate Pro 7 kan du som gäst snabbt och enkelt utföra ett effektivt träningspass på kortare tid än med traditionell träning.
  • Mångsidighet: Den kan användas för en rad olika övningar och träningsprogram, från styrka och kondition till avslappning och massage.
  • Tidsbesparing: Perfekt för besökare och konferens-deltagare som vill få in träning mellan möten eller aktiviteter.
Fler nyheter
Nybyggt hotell

Nytt under solen

Vår nya Strandpaviljong med tio sköna hotellrum börjar ta form. I bottenplan fem Deluxerum Plus med egen terrass så nära vattnet att man nästan kan doppa tårna – och på övre plan, fem Deluxe Plus med vidunderlig sjöutsikt.
Herrgården på Krägga Herrgård

Vattenfall Eldistribution bjuder in!

Onsdagen den 10 april och torsdagen den 11 april mellan klockan 16:30-19:30 håller Vattenfall Eldistribution öppet hus för att ge information och ge möjligheten att ställa frågor.
justin-corrans-KWV

Winemakers Dinner med Justin Corrans

Torsdagen den 14 mars har vi den stora äran att gästas av Justin Corrans, chefsvinmakare på KWV i Sydafrika. Välkommen till en exklusiv Winemakers Dinner på Krägga Herrgård.