nytt gym – Fys & mys

Fri gymträning i frisk lantluft och med strålande sjöutsikt. Som ute – fast inne. Ja, nu slår vi upp portarna till vårt nybyggda, fullt utrustade gym.

Gym
Gym Fys & Mys
Filosofin bakom bygget har varit; Gott att leva – lustfyllt att träna. Och att alla sinnen ska få sitt. Vi tänker; först pumpa sen skumpa. Alla gäster har fri tillgång till Krägga Fys & Mys som är öppet 24/7.

Gym

Utrustning

Här finns: löpband, roddmaskin, crosstrainer, lats/rodd-maskin kombi, massor av hantlar i olika valörer, kettlebells, pilatesboll, maghjul, yogamattor, foamroller, hopprem mm… Helt öppningsbar glasvägg mot sjösidan och härlig terrass för den som vill utföra vissa övningar utomhus. Eller chilla efteråt.

Fler nyheter
Nybyggd strandpaviljong på Krägga Herrgård

Strandpaviljongen update

Vår nya Strandpaviljong med tio sköna hotellrum är nu bara några veckor i från färdigt. I bottenplan fem Deluxerum Plus med egen terrass så nära vattnet att man nästan kan doppa tårna – och på övre plan, fem Deluxe Plus med ljuvlig sjöutsikt.
Hotellrum Härbret på Krägga Herrgård

Härbret i ny vårkostym

Nyslipade golv, nya tapeter och ny inredning pryder nu lilla Härbret. Här bjuds ett ett eget litet rött hus i två våningar med en magnifik sjöutsikt och egen privat terrass.
Odlingslotter på Krägga Herrgård

Take care of our square

Nu släpper vi 1200 kvadratmeter odlingslotter – helt for free. Här börjar vår dröm om att skapa en hållbar samhällsträdgård för många. Det vi vill är att ge människor med gröna fingrar en möjlighet att odla sina egna grönsaker och samtidigt få chansen att sälja en viss andel till herrgårdens kök.