Nytt

i våra mötesrum

Nya mattor i alla konferenslokaler

I Sjövillan (bild till höger) kan ni ha ert möte i eget hus med strålande sjöutsikt. Från mötesrummet når man en stor privat terrass med matgrupp och loungemöbler.

Mindre mötesrum på Krägga Herrgård

 

Nymålade väggar och ny matta pryder också lilla Hammarsudd som är belägen på övre plan i Norra Flygeln.

Konferenslokal på Krägga Herrgård

 

Nymålat och ny matta pryder nu mötesrummet Orängen som är belägen på övre plan i Norra Flygeln. Precis utanför finns lounge för sköna fikapauser.

Fler nyheter
Nybyggd strandpaviljong på Krägga Herrgård

Strandpaviljongen update

Vår nya Strandpaviljong med tio sköna hotellrum är nu bara några veckor i från färdigt. I bottenplan fem Deluxerum Plus med egen terrass så nära vattnet att man nästan kan doppa tårna – och på övre plan, fem Deluxe Plus med ljuvlig sjöutsikt.
Hotellrum Härbret på Krägga Herrgård

Härbret i ny vårkostym

Nyslipade golv, nya tapeter och ny inredning pryder nu lilla Härbret. Här bjuds ett ett eget litet rött hus i två våningar med en magnifik sjöutsikt och egen privat terrass.
Odlingslotter på Krägga Herrgård

Take care of our square

Nu släpper vi 1200 kvadratmeter odlingslotter – helt for free. Här börjar vår dröm om att skapa en hållbar samhällsträdgård för många. Det vi vill är att ge människor med gröna fingrar en möjlighet att odla sina egna grönsaker och samtidigt få chansen att sälja en viss andel till herrgårdens kök.