Nytt under solen!

Vår nya Strandpaviljong med tio sköna hotellrum börjar ta form. I bottenplan fem Deluxerum Plus med egen terrass så nära vattnet att man nästan kan doppa tårna – och på övre plan, fem Deluxe Plus med vidunderlig sjöutsikt.

 


Rummen är 22-28 kvadrat och beräknas vara klara i slutet av sommaren. Som vi längtar efter att se våra gäster boa in sig här, i underbar miljö mellan himmel och sjö.

Hela huset kommer att präglas av naturen med en elegant, ljus, nordisk design. I korridorer och entré ligger nu Ölandssten samt Bolongolv från Ulricehamn. Alla textilier sys upp på lokalt skrädderi i Bålsta och Jonas Bolin-lampor (Star och Kvist) kommer lysa upp i rummen. ”Så lokalt som möjligt” har varit en av våra ledstjärnor vid val av material för såväl bygge som inredning.

Byggnaden kommer målas i en ljus gul färg för att smälta väl in med herrgården, Stallet och övriga flyglar.

Med det sagt; fr o m slutat av augusti kommer vi kunna erbjuda 56 hotellrum och 99 sköna bäddar.
Badrum
Hotellrum
Fler nyheter
Julbord på Krägga Herrgård

Julbordspremiär

Alla goda ting är sju, åtminstone på vårt traditionella, hemlagade, dignande julbord - som serveras i en vacker, exklusiv, klassisk tappning. Premiär den 22 november.
Konferenslokal med sjöutsikt på Krägga Herrgård

Nytt i våra mötesrum

Nymålade väggar och nya mattor pryder nu alla våra konferenslokaler. Utsikten är lika vacker som vanligt.
Nybyggd strandpaviljong på Krägga Herrgård

Strandpaviljongen update

Vår nya Strandpaviljong med tio sköna hotellrum är nu bara några veckor i från färdigt. I bottenplan fem Deluxerum Plus med egen terrass så nära vattnet att man nästan kan doppa tårna – och på övre plan, fem Deluxe Plus med ljuvlig sjöutsikt.