Nytt under solen!

Vår nya Strandpaviljong med tio sköna hotellrum börjar ta form. I bottenplan fem Deluxerum Plus med egen terrass så nära vattnet att man nästan kan doppa tårna – och på övre plan, fem Deluxe Plus med vidunderlig sjöutsikt.

 


Rummen är 22-28 kvadrat och beräknas vara klara i slutet av sommaren. Som vi längtar efter att se våra gäster boa in sig här, i underbar miljö mellan himmel och sjö.

Hela huset kommer att präglas av naturen med en elegant, ljus, nordisk design. I korridorer och entré ligger nu Ölandssten samt Bolongolv från Ulricehamn. Alla textilier sys upp på lokalt skrädderi i Bålsta och Jonas Bolin-lampor (Star och Kvist) kommer lysa upp i rummen. ”Så lokalt som möjligt” har varit en av våra ledstjärnor vid val av material för såväl bygge som inredning.

Byggnaden kommer målas i en ljus gul färg för att smälta väl in med herrgården, Stallet och övriga flyglar.

Med det sagt; fr o m slutat av augusti kommer vi kunna erbjuda 56 hotellrum och 99 sköna bäddar.
Badrum
Hotellrum
Fler nyheter
Herrgården på Krägga Herrgård

Vattenfall Eldistribution bjuder in!

Onsdagen den 10 april och torsdagen den 11 april mellan klockan 16:30-19:30 håller Vattenfall Eldistribution öppet hus för att ge information och ge möjligheten att ställa frågor.
justin-corrans-KWV

Winemakers Dinner med Justin Corrans

Torsdagen den 14 mars har vi den stora äran att gästas av Justin Corrans, chefsvinmakare på KWV i Sydafrika. Välkommen till en exklusiv Winemakers Dinner på Krägga Herrgård.
Valborgsfirande på Krägga Herrgård

Valborgsfirande

Möt våren på herrgården och njut ett ovanligt skönt dygn på Valborg. Entré till Krägga Sjö-SPA ingår och en värmande majbrasa väntar.