Nytt under solen!

Vår nya Strandpaviljong med tio sköna hotellrum börjar ta form. I bottenplan fem Deluxerum Plus med egen terrass så nära vattnet att man nästan kan doppa tårna – och på övre plan, fem Deluxe Plus med vidunderlig sjöutsikt.

 


Rummen är 22-28 kvadrat och beräknas vara klara i slutet av sommaren. Som vi längtar efter att se våra gäster boa in sig här, i underbar miljö mellan himmel och sjö.

Hela huset kommer att präglas av naturen med en elegant, ljus, nordisk design. I korridorer och entré ligger nu Ölandssten samt Bolongolv från Ulricehamn. Alla textilier sys upp på lokalt skrädderi i Bålsta och Jonas Bolin-lampor (Star och Kvist) kommer lysa upp i rummen. ”Så lokalt som möjligt” har varit en av våra ledstjärnor vid val av material för såväl bygge som inredning.

Byggnaden kommer målas i en ljus gul färg för att smälta väl in med herrgården, Stallet och övriga flyglar.

Med det sagt; fr o m slutat av augusti kommer vi kunna erbjuda 56 hotellrum och 99 sköna bäddar.
Badrum
Hotellrum
Fler nyheter
Nybyggd strandpaviljong på Krägga Herrgård

Strandpaviljongen update

Vår nya Strandpaviljong med tio sköna hotellrum är nu bara några veckor i från färdigt. I bottenplan fem Deluxerum Plus med egen terrass så nära vattnet att man nästan kan doppa tårna – och på övre plan, fem Deluxe Plus med ljuvlig sjöutsikt.
Hotellrum Härbret på Krägga Herrgård

Härbret i ny vårkostym

Nyslipade golv, nya tapeter och ny inredning pryder nu lilla Härbret. Här bjuds ett ett eget litet rött hus i två våningar med en magnifik sjöutsikt och egen privat terrass.
Odlingslotter på Krägga Herrgård

Take care of our square

Nu släpper vi 1200 kvadratmeter odlingslotter – helt for free. Här börjar vår dröm om att skapa en hållbar samhällsträdgård för många. Det vi vill är att ge människor med gröna fingrar en möjlighet att odla sina egna grönsaker och samtidigt få chansen att sälja en viss andel till herrgårdens kök.