Strandpaviljongen update

Vår nya Strandpaviljong med tio sköna hotellrum är nu bara några veckor i från färdigt. I bottenplan fem Deluxerum Plus med egen terrass så nära vattnet att man nästan kan doppa tårna – och på övre plan, fem Deluxe Plus med ljuvlig sjöutsikt.

Rummen som är 22-28 kvadrat har nu tapetserats och målats. Golven är lagda och badrummen är i stort sett klara.Hela huset är inspirerat av naturen med en elegant, ljus, nordisk design. Arkitekten som ligger bakom är White Arkitekter.

Byggnaden är i stort sett färdigmålad i en ljus gul färg för att smälta väl in med herrgården, Stallet och övriga flyglar.

Nybyggd strandpaviljong på Krägga Herrgård
Fr o m slutat av augusti kommer vi därmed kunna erbjuda 56 hotellrum och 99 sköna bäddar som redan nu går att boka.
Hotellrum
Badrum hotellrum
Fler nyheter
Konferenslokal med sjöutsikt på Krägga Herrgård

Nytt i våra mötesrum

Nymålade väggar och nya mattor pryder nu alla våra konferenslokaler. Utsikten är lika vacker som vanligt.
Hotellrum Härbret på Krägga Herrgård

Härbret i ny vårkostym

Nyslipade golv, nya tapeter och ny inredning pryder nu lilla Härbret. Här bjuds ett ett eget litet rött hus i två våningar med en magnifik sjöutsikt och egen privat terrass.
Odlingslotter på Krägga Herrgård

Take care of our square

Nu släpper vi 1200 kvadratmeter odlingslotter – helt for free. Här börjar vår dröm om att skapa en hållbar samhällsträdgård för många. Det vi vill är att ge människor med gröna fingrar en möjlighet att odla sina egna grönsaker och samtidigt få chansen att sälja en viss andel till herrgårdens kök.