Vår egen Champagne

Bubblande premiär! Äntligen! Vår resa började med druvplockning i Champagne 2017 och nu har de första flaskorna av Krägga Personal Vintage landat på herrgården.


Som enda svenska herrgård i historien kan vi nu erbjuda dig den första klunken av vår alldeles äkta egenproducerade Champagne. 2017 års skörd har efter lång, men väl värd väntan, blivit 60 exklusiva flaskor som nu anlänt till herrgården.
Champagne Krägga Personal Vintage

we have a dream

Det har varit otroligt viktigt för oss att få göra detta på vårt eget sätt, enligt konstens alla regler. Vi ville inte bara namnge en Champagne genom att sätta egen etikett på någon annans vin utan göra vår alldeles egen från grunden. Vår dröm har varit att skapa en exklusiv Champagne av högsta kvalitet med främsta precision och finess. Och nu har den drömmen blivit verklighet.

Fler nyheter
Konferenslokal med sjöutsikt på Krägga Herrgård

Nytt i våra mötesrum

Nymålade väggar och nya mattor pryder nu alla våra konferenslokaler. Utsikten är lika vacker som vanligt.
Nybyggd strandpaviljong på Krägga Herrgård

Strandpaviljongen update

Vår nya Strandpaviljong med tio sköna hotellrum är nu bara några veckor i från färdigt. I bottenplan fem Deluxerum Plus med egen terrass så nära vattnet att man nästan kan doppa tårna – och på övre plan, fem Deluxe Plus med ljuvlig sjöutsikt.
Hotellrum Härbret på Krägga Herrgård

Härbret i ny vårkostym

Nyslipade golv, nya tapeter och ny inredning pryder nu lilla Härbret. Här bjuds ett ett eget litet rött hus i två våningar med en magnifik sjöutsikt och egen privat terrass.