Vår egen Champagne

Bubblande premiär! Äntligen! Vår resa började med druvplockning i Champagne 2017 och nu har de första flaskorna av Krägga Personal Vintage landat på herrgården.


Som enda svenska herrgård i historien kan vi nu erbjuda dig den första klunken av vår alldeles äkta egenproducerade Champagne. 2017 års skörd har efter lång, men väl värd väntan, blivit 60 exklusiva flaskor som nu anlänt till herrgården.
Champagne Krägga Personal Vintage

we have a dream

Det har varit otroligt viktigt för oss att få göra detta på vårt eget sätt, enligt konstens alla regler. Vi ville inte bara namnge en Champagne genom att sätta egen etikett på någon annans vin utan göra vår alldeles egen från grunden. Vår dröm har varit att skapa en exklusiv Champagne av högsta kvalitet med främsta precision och finess. Och nu har den drömmen blivit verklighet.

Fler nyheter
Nybyggt hotell

Nytt under solen

Vår nya Strandpaviljong med tio sköna hotellrum börjar ta form. I bottenplan fem Deluxerum Plus med egen terrass så nära vattnet att man nästan kan doppa tårna – och på övre plan, fem Deluxe Plus med vidunderlig sjöutsikt.
Herrgården på Krägga Herrgård

Vattenfall Eldistribution bjuder in!

Onsdagen den 10 april och torsdagen den 11 april mellan klockan 16:30-19:30 håller Vattenfall Eldistribution öppet hus för att ge information och ge möjligheten att ställa frågor.
justin-corrans-KWV

Winemakers Dinner med Justin Corrans

Torsdagen den 14 mars har vi den stora äran att gästas av Justin Corrans, chefsvinmakare på KWV i Sydafrika. Välkommen till en exklusiv Winemakers Dinner på Krägga Herrgård.