Vår egen Champagne

Bubblande premiär! Äntligen! Vår resa började med druvplockning i Champagne 2017 och nu har de första flaskorna av Krägga Personal Vintage landat på herrgården.


Som enda svenska herrgård i historien kan vi nu erbjuda dig den första klunken av vår alldeles äkta egenproducerade Champagne. 2017 års skörd har efter lång, men väl värd väntan, blivit 60 exklusiva flaskor som nu anlänt till herrgården.
Champagne Krägga Personal Vintage

we have a dream

Det har varit otroligt viktigt för oss att få göra detta på vårt eget sätt, enligt konstens alla regler. Vi ville inte bara namnge en Champagne genom att sätta egen etikett på någon annans vin utan göra vår alldeles egen från grunden. Vår dröm har varit att skapa en exklusiv Champagne av högsta kvalitet med främsta precision och finess. Och nu har den drömmen blivit verklighet.

Fler nyheter

Ny hemsida

Välkommen till vår nya hemsida! Vi hoppas den ska inspirera till ännu skönare möten, festligare fester och här-ligare helger.

Tävla och vinn

FOTOTÄVLING på Facebook – Vinn presentkort på en lyxig julbords-weekend för 2 till julbordspremiären den 24 november. Så här går tävlingen till...
alla-hjartans-dag

Alla Hjärtans dag

Njut en riktigt god helg fylld med kärlek, värme och bad under stjärnorna. Vakna utvilad och möt morgonljuset med din kära på en romantisk Alla Hjärtans Weekend.