Vi välkomnar sex nya Highland Cattles

Säg hej till våra nya kompisar! Så fina små tjejer. Vi är så glada att välkomna sex nya åringar som ska hjälpa de stora att hålla marken runt herrgården öppen och fin.


Ett möte med dessa sötnosar får du utmed vår två kilometer långa strandpromenad. Inte missa! Strandpromenaden är anlagd längs med prunkande natur och porlande vatten. Här kan ni gäster njuta av de magiska omgivningarna kring herrgården. Över den porlande bäcken finns en gångbro och längs med slingan finns bänkar utplacerade där ni kan slå er ner för en stunds skön vila och bara njuta av naturen innan ni strosar vidare.

highland cattles

På promenad

Vägen går via betesmarker för skygga, men vänliga, Highland Cattles och vidare ut i skog och mark där vi inte helt sällan stöter på såväl fasaner som rådjur och älg.

Karta får ni i receptionen och gummistövlar finns att låna!

Varför inte planera in en walk and talk som ett effektivt inslag i konferensen?

Fler nyheter
Nybyggd strandpaviljong på Krägga Herrgård

Strandpaviljongen update

Vår nya Strandpaviljong med tio sköna hotellrum är nu bara några veckor i från färdigt. I bottenplan fem Deluxerum Plus med egen terrass så nära vattnet att man nästan kan doppa tårna – och på övre plan, fem Deluxe Plus med ljuvlig sjöutsikt.
Hotellrum Härbret på Krägga Herrgård

Härbret i ny vårkostym

Nyslipade golv, nya tapeter och ny inredning pryder nu lilla Härbret. Här bjuds ett ett eget litet rött hus i två våningar med en magnifik sjöutsikt och egen privat terrass.
Odlingslotter på Krägga Herrgård

Take care of our square

Nu släpper vi 1200 kvadratmeter odlingslotter – helt for free. Här börjar vår dröm om att skapa en hållbar samhällsträdgård för många. Det vi vill är att ge människor med gröna fingrar en möjlighet att odla sina egna grönsaker och samtidigt få chansen att sälja en viss andel till herrgårdens kök.