Vi välkomnar sex nya Highland Cattles

Säg hej till våra nya kompisar! Så fina små tjejer. Vi är så glada att välkomna sex nya åringar som ska hjälpa de stora att hålla marken runt herrgården öppen och fin.


Ett möte med dessa sötnosar får du utmed vår två kilometer långa strandpromenad. Inte missa! Strandpromenaden är anlagd längs med prunkande natur och porlande vatten. Här kan ni gäster njuta av de magiska omgivningarna kring herrgården. Över den porlande bäcken finns en gångbro och längs med slingan finns bänkar utplacerade där ni kan slå er ner för en stunds skön vila och bara njuta av naturen innan ni strosar vidare.

highland cattles

På promenad

Vägen går via betesmarker för skygga, men vänliga, Highland Cattles och vidare ut i skog och mark där vi inte helt sällan stöter på såväl fasaner som rådjur och älg.

Karta får ni i receptionen och gummistövlar finns att låna!

Varför inte planera in en walk and talk som ett effektivt inslag i konferensen?

Fler nyheter

Ny hemsida

Välkommen till vår nya hemsida! Vi hoppas den ska inspirera till ännu skönare möten, festligare fester och här-ligare helger.

Tävla och vinn

FOTOTÄVLING på Facebook – Vinn presentkort på en lyxig julbords-weekend för 2 till julbordspremiären den 24 november. Så här går tävlingen till...
alla-hjartans-dag

Alla Hjärtans dag

Njut en riktigt god helg fylld med kärlek, värme och bad under stjärnorna. Vakna utvilad och möt morgonljuset med din kära på en romantisk Alla Hjärtans Weekend.