Winemakers Dinner med Justin Corrans

Torsdagen den 14 mars har vi den stora äran att gästas av Justin Corrans, chefsvinmakare på KWV i Sydafrika. I nära samarbete med vår vinleverantör Arvid Nordquist, välkomnar vi dig denna kväll till en exklusiv Winemakers Dinner på Krägga Herrgård.


WINEMAKERS DINNER den 14 mars – 20 exklusiva platser.

  • Välkommen till bords kl 18.00
  • Fyrarätters middag med vinpaket
  • Guidning av vinmakare Justin Corrans
  • Övernattning
  • Herrgårdens frukostbuffé

Pris:
Från 1 795 kr/person
Incheckning på hotellrummet från kl 15.00 och det finns möjlighet att boka till entré till Krägga Sjö-SPA (295 kr/p).

Kvällens viner;
The Mentors Chenin Blanc
Dr. Charles Niehaus Roodeberg
The Mentors Orchestra
KWV Muscadel Red

Winemaker

KWV – sydafrika – western cape


KWV är en av världens största vin-producenter och producerar allt från husviner till klassiska Roodeberg, finare viner som Laborie och prestigeserien The Mentor´s.

KWV har sitt säte i staden Paarl i vindistriktet Western Cape. Allt började på adressen 57 on Main 1918, samma år som Nelson Mandela föddes. Syftet vid grundandet av kooperativet var att hantera den djupa kris som vinnäringen befann sig i då. Tillsammans kunde vinodlarna inom kooperativet stabilisera, stödja och skapa struktur i en relativt ung vinindustri.

Justin Corrans


Som chefsvinmakare leder Justin Corrans KWVs team av vinmakare och vitikulturister, utvärderar dryckernas utveckling, diskuterar vinmakningstekniker och vinstilar samt koordinerar arbetet med övriga avdelningar så att KWVs drycker når ut i världen.

Torsdagen den 14 mars gästar Justin Krägga Herrgård för en härlig Winemakers Dinner.

Vinerna från KWV är certifierade av Fairtrade och Wieta.

Fler nyheter
Nybyggt hotell

Nytt under solen

Vår nya Strandpaviljong med tio sköna hotellrum börjar ta form. I bottenplan fem Deluxerum Plus med egen terrass så nära vattnet att man nästan kan doppa tårna – och på övre plan, fem Deluxe Plus med vidunderlig sjöutsikt.
Herrgården på Krägga Herrgård

Vattenfall Eldistribution bjuder in!

Onsdagen den 10 april och torsdagen den 11 april mellan klockan 16:30-19:30 håller Vattenfall Eldistribution öppet hus för att ge information och ge möjligheten att ställa frågor.
Valborgsfirande på Krägga Herrgård

Valborgsfirande

Möt våren på herrgården och njut ett ovanligt skönt dygn på Valborg. Entré till Krägga Sjö-SPA ingår och en värmande majbrasa väntar.